SHOWBIZ

Még három hétig nem láthatja a családját az Exatlon kiesője

Cservenák Alexandra próbál pozitívan állni a kialakult helyzethez.
  • Szerző: Ripost

Az Exatlon Hungary pénteki párbajában Cservenák Alexa és Pap Dorci mérte össze az erejét. A lányok kivételesen nehéz helyzetbe kerültek, hiszen a verseny kezdete óta jóban vannak, most pedig egyikük búcsúzni kényszerült. Dorci abszolút fölénnyel nyerte meg a párbajt Alexával szemben, így a 29 éves Kihívó számára ért véget az Exatlon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Rengeteg pozitív élménnyel gazdagodtam, a mexikói meccstől kezdve a kirándulásokon át a sok-sok nevetésig mind nagyon jó emlék. Nagyon szerencsésnek tartom magam már alapvetően azért is, hogy itt voltam a versenyben és ennyi futamon keresztül erősíthettem a Kihívók csapatát. Amikor Dorci nyert, leginkább az futott végig az agyamon, hogy a játékomnak vége és nagyon fognak hiányozni a csapattársaim, ezután pedig rögtön a családomra gondoltam, hogy végre beszélhetek velük” – kezdte a -nak Alexa, aki sajnos még egy jó ideig biztosan nem fog találkozni a szeretteivel.

Mivel a dominikai kormány március 16-tól harminc napra korlátozta a ki- és beutazásokat, így a versenyből ezután kieső szereplők csak a rendelkezés feloldása után hagyhatják el az országot. Ez érvényes Alexára is, akinek bár rettenetesen hiányzik a családja, próbálja a pozitív oldalát nézni a kialakult helyzetnek.

„Igyekszem pozitívan hozzáállni a helyzethez. A stáb vigyáz rám, egy gyönyörű helyen vagyok, élvezem a napsütést, futok és edzek, valamint pihenek. A kiesésem után nagyon jó érzés volt beszélni a családommal, elmondták, hogy nagyon büszkék rám” – fogalmazott Alexa. A Kihívónak természetesen az Exatlon stábja mindent biztosít, és a továbbiakban is tarthatja a kapcsolatot a szeretteivel.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?