SHOWBIZ

Maradj Otthon! fesztivál: most bárki megnézheti Ákos egyik legsikeresebb turnéját!

A Kossuth-díjas előadóművész segítségével szerdán este nyolc órától visszarepülhetünk a múltba.
  • Szerző: ripost

Szerda este nyolc órakor debütál a Youtube-on Ákos egyik legsikeresebb turnéjának koncertfilmje a Maradj Otthon! Fesztivál keretében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

A Szinbád turnéval Ákos 2010-ben járta be az országot, minden koncerthelyszínen óriási tömeg fogadta őt. Ám, akik lemaradtak az élményről, most otthon, a képernyők előtt pótolhatják azt. A rockos stílusú koncertfelvételeken olyan előadók működtek közre, mint Szakos Krisztián, Kékkői Zalán, Fekete Tibor Samu és Bánfalvy Sándor, Ákos zenekarának akkori tagjai.

Fotó: Markovics Gábor

A Kossuth-díjas előadóművész tizenegy héten keresztül minden szerdán közzétesz egy koncertfilmet az elmúlt tíz év terméséből, ezzel is biztatva a közönséget az otthonmaradásra.

A Maradj Otthon! fesztivál március 21-29-ig tart, ez idő alatt minden este értékes és szórakoztató programokkal várják az érdeklődőket a képernyők előtt. Célja, hogy a klubok, fesztiválok milliós létszámú közönségét – fiatalokat és idősebbeket – ráébresszék arra, hogy ezekben a nehéz hetekben-hónapokban be kell tartaniuk a szabályokat és otthon kell maradniuk. Ebben ismert előadóművészek segítenek, akik minden nap értékes programokkal zenével várják az otthonülőket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?