SHOWBIZ

Maradj Otthon! fesztivál: Ma este együtt bulizhatsz Majkával

A Maradj Otthon! fesztivál ma esti házigazdája a rapper lesz, aki különleges bejelentkezéssel készül.
  • Szerző: Ripost

Szombaton indult útjára a Maradj Otthon! Fesztivál, melyet Rúzsa Magdi nyitott meg. Az énekesnőt Ákos követte a sorban, vasárnap pedig Járai Márk adott koncertet az otthonában. Ma este 7 órakor pedig indul a Maradj Otthon Challenge Majkával, amelynek lényege, hogy minden este más sztár beszél az otthonában arról, hogy hogyan tölti ezeket a napokat, és a szabályok betartására buzdítja a rajongókat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Majka ma este élőben jelentkezik az otthonából a fesztivál és a saját közösségi oldalán, a rajongók pedig betekintést nyerhetnek a mindennapjaiba. A szervezők kiemelték, hogy a közönség ne koncertre számítson, hanem egy sokkal személyesebb bejelentkezésre. Emellett Majka elmeséli azt is, hogy szerinte miért elengedhetetlen, hogy az emberek komolyan vegyék a szabályokat és maradjanak otthon. Sőt a házigazda a bejelentkezése végén kihívja az egyik népszerű barátját is, aki másnap este 7-kor szintén a saját otthonából jelentkezik majd élőben.

Fotó: Facebook

A Maradj Otthon! fesztivál egyébként egy virtuális esemény, amely kizárólag a Facebookon létezik. Számos hazai fesztivál, koncerthelyszín és klub is csatlakozott a kezdeményezéshez, sőt a közös cél érdekében száznál is több zenekart és előadót kértek fel, hogy ösztönözzék arra az embereket, vegyék komolyan a világjárvány idején az előírásokat, és ami a legfontosabb, ne hagyják el az otthonukat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?