SHOWBIZ

Maradj Otthon! fesztivál: karanténkoncert Ganxsta Zolee-val – Videó

A népszerű rapper is mindenkit az otthonmaradás fontosságára buzdít, az estét pedig egy beszélgetős-koncertezős videóval dobta fel.
  • Szerző: ripost

Felejthetetlen minikoncerttel és humoros beszélgetéssel pezsdítette fel a szerda estét Ganxsta Zolee. A rapper a Maradj Otthon! fesztivál keretein belül a #maradjotthonchallenge szerdai vendége volt, este hét órától ő jelentkezett be az otthonából.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Én sem vagyok egy szabályhuszár, de most azt javaslom mindenkinek, hogy tartsuk be a szabályokat, maradjunk otthon, és akkor túl leszünk ezen, és reményeim szerint nyáron mehetnek a bulik. Nagyon várom már, hogy koncertezhessünk, és élőben találkozzunk!” – mondta el Zolee, aki a beszélgetés után spontán zenélésbe kezdett.

Zolee a videó végén elárulta, hogy csütörtökön Rúzsa Magdi lesz a #maradjotthonchallenge következő vendége este hét órától.

A Maradj Otthon! fesztivál március 21-én kezdődött, ez idő alatt minden este értékes és szórakoztató programokkal várják az érdeklődőket a képernyők előtt. Célja, hogy a klubok, fesztiválok milliós létszámú közönségét – fiatalokat és idősebbeket – ráébresszék arra, hogy ezekben a nehéz hetekben-hónapokban be kell tartaniuk a szabályokat és otthon kell maradniuk. Ebben ismert előadóművészek segítenek, akik minden nap értékes programokkal, zenével várják az otthonülőket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?