SHOWBIZ

Majka: Igenis ki kell mondani azt, ami nem jó

Egy év kihagyás után a Sztárban Sztár Leszek! című show-ban tér vissza a képernyőre Majka, immár mesterként.
  • Szerző: szbd

Újra Magyarország legsokoldalúbb előadóját keresi a TV2, a Sztárban Sztár Leszek! második évada rengeteg meglepetést tartogat, és végre már kiderült az is, hogy kik ülnek majd a zsűriszékbe: Köllő Babett, Tóth Gabi, Pápai Joci és Majka, aki egy év kihagyás után tér vissza a képernyőre.

Biztosan a nézők is jól emlékeznek, hogy a műsor első évadának legélesebb nyelvű zsűritagja, Tóth Gabi volt. Megesett, hogy sokszor elég hevesen reagált egy-egy produkcióra.

Elképesztő produkciókkal tér vissza a Sztárban Sztár leszek

Elképesztő produkciókkal tér vissza a Sztárban Sztár Leszek!
Fotó: TV2

„Nyilván levontam a tanulságot. Azt nem mondom, hogy meg fogom majd hazudtolni önmagam, de igyekszem mérlegelni majd, ha valakiről kritikát fogalmazok meg, hogy aztán ne legyen belőle baj. Én egy ösztönös csaj vagyok, kicsit félek attól, hogy hogyan tudom majd kontrollálni magam, de majd igyekszem elővenni a kedves és bájos énemet, mert az is van” – fogalmazott mosolyogva Gabi.

Ezúttal a zsűritagoknak is feladták a leckét a műsor készítői, a második évadban ugyanis a véleményformálás mellett a versenyzők mesterei lesznek. Mindenben segíteniük kell őket.

„Kifele úgy tűnik, mintha én egy nagyon aljas csávó lennék. Mindig őszinte vagyok az emberek felé, de rosszul esik megmondani, ha valaki rossz. Nehezen töröm össze mások szívét. De lehet, hogy még aljasabb kell, hogy legyek. Nekem kell azt képviselnem, hogy igenis ki kell mondani azt, ami nem jó” - mondta el a Tények Pluszban Majka.

Hogy mit mondotta két másik zsűritag, Köllő Babett és Pápai Joci? Megtudhatod a videóból!

És ezeket olvastad már?