SHOWBIZ

Közel került egymáshoz az Exatlon két versenyzője

Úgy néz ki, Kőnig Annának és Kővári Viktornak sikerült félretennie a régi konfliktust, és elkezdtek közeledni egymáshoz.
  • Szerző: Ripost

Úgy tűnik, Kőnig Anna és Kővári Viktor végre fátylat borított a múlt sérelmeire, és elkezdtek nyitni a másik felé. A két Kihívó között megtört a jég, de abban nem biztosak, hogy szorosabb barátság is kialakulhat köztük.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kőnig Anna és Kővári Viktor elfelejtették a konfliktusukat

Kőnig Anna és Kővári Viktor elfelejtették a konfliktusukat
Fotó: TV2

„Nagyon jóban voltunk Annával a játék elején, amit a konfliktusunk némileg visszavetett, illetve Benővel is szoros bizalmi viszonyba kerültek, így még kevesebbet beszélgettünk. Benő kiesése kicsit megkönnyítette a kapcsolatunkat, kezdetben eléggé bezárt, de mégis kezdtek leomlani ezek a falak, mindkettőnk részéről. Nyitnunk kellett egymás felé, hogy megtörjön jég. Már merünk bármit mondani a másik mellett, bizalommal állunk egymás felé, és önmagunk lehetünk” – kezdte lapunknak a Kihívók szépfiúja, aki úgy érzi, megtört a jég, és akár szorosabbra is fűzhetik a barátságukat Annával.

„Lehet ebből akár szorosabb kötelék is, főleg, ha idővel csökken a csapat létszáma. Megvan a lehetőség arra, hogy eljussunk oda, ahol a játék elején tartottunk” – mondta Viktor, és bár Anna is hasonlóan vélekedik, szerinte mégsem alakulhat ki közte és csapattársa között egy szorosabb kötelék.

Nem lesznek örök barátok

„Én igazából soha nem éreztem ellenségesnek a viszonyunkat, Viktor részéről volt egy visszalépés és húzott maga köré egy falat. Az kiderült, hogy nagyon különbözőek vagyunk, ezért nem hiszem, hogy nagyon szoros kötelék alakulna közöttünk. Illetve vannak szituk, amikor megbocsátasz valamit, de nem felejted el a múltban történteket, ezért már eleve másként kötődsz, mint egy kezdőhelyzetben. A jó viszonyt szerintem megtartjuk, de örök barátok már nem leszünk” – jelentette ki Kőnig Anna.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?