SHOWBIZ

Hoppá, átvette az irányítást az Exatlon Kihívója

Kővári Viktor vezetésével újult erőre kaptak a kékek! Sikerült behúzniuk a hétfői versenynapot, így megszerezték az előnyt és a villát is.
  • Szerző: Ripost

Kővári Viktor átvette a Kihívók irányítását! Úgy tűnik, ez nagyban hozzájárulhatott a sikerükhöz is, ugyanis szoros küzdelemben, de behúzták a hétfői versenynapot, ami ezúttal nem csak a villát, de az előnyt is jelentette számukra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kővári Viktor győzelemre vezette a Kihívókat

Kővári Viktor győzelemre vezette a Kihívókat (Fotó: TV2)

Viktort a Kihívók jelölték ki, hogy a héten irányítsa a csapatot. Az irodavezetőként dolgozó versenyző úgy érzi, jó úton haladnak, és reméli, hogy a végjátékok hetének többi napján is hasonló eredmény születik, mint hétfőn.

„Valójában nem csapatkapitánynak neveztek ki, hanem én lettem a hetes, aki az adott héten felelős a taktikáért, a csapat motivációjáért és a koncentrált szurkolásért. A csapat ezzel bizalmat szavazott nekem, erősítenem kell azt az egységet, ami alapvetően eddig is megvolt közöttünk. Jól esik, hogy rám bízták ezt a feladatot, de úgy gondolom, hogy a csapatban mindenkire szükség van ahhoz, hogy jól tudjunk működni. Továbbra is csapatként funkcionálunk, csak a koordinációban segítem a többieket” – árulta el lapunknak Viktor.

Van tapasztalata az irányításban

„Nem volt célom, hogy átvegyem az irányítást, és önkényesen diktáljak a többieknek, voltak ötleteim, amiket összegeztem és megosztottam velük, ők pedig pozitívan fogadták. Legyen szó szurkolásról, taktikáról, vagy éppen arról, hogy a versenynapok előtt beszéljük át a meglátásainkat. Talán azért lehetek erre alkalmas, mert közel 20 éve csapatsportot űzök, jelenleg is van egy röplabda csapatom, egy utánpótlás csapatom, illetve a munkahelyemen is irodavezetőként dolgozom, ahol szintén egy több fős csapatot igazgatok. Ez a helyzet azonban abszolút a csapat döntésének köszönhetően alakult így, amiért hálás vagyok” – fogalmazott a Kihívó.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?