SHOWBIZ

Mi lesz így? Nagy bajban vannak a Kihívók

Elindult a láncreakció hete az Exatlonban, ami igazán nagy kihívás elé állítja a versenyzőket. A vesztes csapat hatalmas hátrányban részesül.
  • Szerző: Ripost

Elindult a láncreakció az Exatlon Hungary-ben! A Bajnokok és a Kihívók hétfőn nem csak a villáért küzdöttek, hanem azért is, hogy elkerüljék a hátráltatást, ami ebben az esetben azt jelentette, hogy a vesztes csapat -2 pontról indítja a következő napot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Úgy tűnik, ezúttal a Bajnokok tudtak jobban koncentrálni a villáért folytatott küzdelemben, sikerült 10:4-re legyőzniük a kékeket. A Kihívók tehát nincsenek könnyű helyzetben, a szabályok értelmében a ma esti jutalom játékot két pontos hátránnyal kezdik.

Fotó: TV2

A pirosak azonban boldogabbak, mint valaha. Főként Kocsis Lilkó, aki a győztes pontot hozta a csapatnak.

„Nagyon örülök, hogy sikerült behúzni a győztes pontot. Mindig öröm számomra, ha a csapatnak pontot szerezhetek. Nagyon örülök, hogy végre vissza tudtunk menni a villába, és tudtuk annak a kényelmét élvezni. Remélem, hogy még egy darabig nem kerül sor a női párbajra, és így menetelhet együtt tovább a csapat” – kezdte lapunknak Lilkó.

Franciért küzdöttek a Bajnokok

Az elmúlt héten mélypontra került a pirosak vezéregyénisége. Szabó Franciskának nem sikerült úgy hoznia a pontokat, ahogy szerette volna, ám a csapat nem mondott le róla.

„Hatalmas töltetet adott és nagyon jól esett, hogy így gondolt rám a csapat, amikor hullámvölgyben vagyok és nem félretesznek, hanem felkarolnak, és próbálnak motiválni azzal, hogy sokkal több lelkesedést tesznek a versenybe, úgyhogy ezért nagyon hálás vagyok nekik. Ennek köszönhetően úgy érzem, hogy sikerült is az áttörés, mert ugyan nem százszázalékos napot teljesítettem, de éreztem, hogy az a bennem felgyülemlett rengeteg blokk és gát, egyszerűen robbanásszerűen lejött rólam” – jelentette ki a Bajnok.

Virág András pénteken csatlakozott a Bajnokokhoz

Virág András pénteken csatlakozott a Bajnokokhoz Fotó: TV2

Örülnek az új játékosnak

„Úgy gondolom, hogy Andris, mivel frissen jött be, sütött róla a hatalmas motiváció, a küzdeni akarás, azaz elszántság. Ez nagyon hatott a csapatra, hisz mi huzamosabb ideje itt vagyunk, és kell egy ilyen kis friss lendület. Andris is nagyon harcias versenyző, ami szerintem nagyon fontos itt az Exatlonban” – árulta el Franci.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?