SHOWBIZ

Kikészült Csollány Szilvesztere felesége, belefogyott az Exatlonba

Az olimpiai bajnok tornász családját nagyon megviselte, amíg Szilveszter Dominikán forgatott.
  • Szerző: Ripost

Megviselte az elmúlt pár hét Csollány Szilveszter családját! Az olimpiai bajnok tornász egy pillanatig sem bánja, hogy indult az Exatlon versenyében, úgy érzi egy életre szóló élményt szerzett, azonban családja nem volt könnyű helyzetben itthon. Felesége, Jutka annyira aggódott a sztársportolóért, hogy amíg nem volt itthon vele a férje, négy kilót fogyott.

Fotó: Sulyok László

„Idegőrlő időszak volt, amíg meg nem láttam a tévében. Onnantól egyszerűbb volt, de lefogytam négy kilót mire hazaért” – kezdte a Blikknek a sportoló felesége, Jutka, akinek nem csak magát, de a lányait is nyugtatnia kellett édesapjuk távollétében.

A lányok aggódva kérdezték, mi van apával, de nem mindig tudtam válaszolni. Szerencsére amikor az arca sérült meg a vascső miatt, már szóltak előre, nehogy nagyon megijedjünk” – mondta a feleség. Mint kiderült nem csak azért volt nehéz dolga a családnak, mert Szilveszter Dominikán forgatott. 11 éves kislányát, Kincsőt emiatt még az iskolában is csúfolták.

Ő igazán most kezdi felfogni, hogy én nem csak apa vagyok. A gyerekek sem mindig kedvesek a másikkal, így sajnos bántották az Exatlon miatt az iskolában, de szerencsére már minden rendben, most már itthon vagyok” – fogalmazott a lapnak Csollány.

 

És ezeket olvastad már?