SHOWBIZ

Nem bujkálnak tovább, tisztázzák mit is akarnak

Van mit tisztázni az utóbbi napokban kirobbant botrány után, amit még a palota sem tudott kezelni.
  • Szerző: Ripost

Meghan Markle és Harry herceg interjút fognak adni a CBS csatornán Gayle Kingnek. Ő az egyetlen, akinek a királyi családdal való szakításukról beszélni fognak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Sussex hercegi párja a Harry & Meghan: An African Journey című, az afrikai útjukról szóló dokumentumfilmben már beszélt életéről, de most a sokkoló bejelentésük után ismét van mit tisztázni. Az interjú időpontját egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

A dokumentumfilmben korábban Meghan hercegné úgy fogalmazott, hogy inkább csak „túlélnek” és nem igazán boldogok. Ez is hozzájárulhatott, hogy úgy döntöttek, a héten bejelentik, hogy önálló utakon folytatják tovább.

Harry herceg és Meghan hercegné anyagilag is függetlenedni akarnak a királyi családtól. A váratlan bejelentés II. Erzsébetnek mély csalódást okozott.

A Kinggel való interjútól azt várják, hogy a pár majd elmondja, hogy mik a jövőbeni terveik. A műsorvezető korábban már elárulta, hogy összebarátkozott a hercegnével, mikor a kis Archie-val volt várandós.

Meghan Markle már elhagyta az Egyesült Királyságot, de Harry herceg a királynővel, Károly herceggel és Vilmossal válságtanácsot tart. Úgy tudni, hogy a Sussex hercegi párjának 72 órás haladékot adott II. Erzsébet – írja a Mirror.

És ezeket olvastad már?