SHOWBIZ

Hihetetlen, de igaz: Szellem szállta meg a magyar műsorvezető szomszédját

Joshi Bharat amíg él, nem felejti el azt a kisfiút, aki még Indiában volt a szomszédja. Ha nem a saját szemével és fülével tapasztalta volna meg a történteket, biztosan badarságnak tartaná.
  • Szerző: Buster

Joshi Bharat hamarosan egy vadonatúj és egyben nagyon izgalmas formátummal jelentkezik az Ozone TV képernyőjén szombat esténként, a Rejtélyek nyomában című műsor házigazdájaként.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Joshi Bharat

Fotó: Szabolcs László / Ripost

Az indiai származású műsorvezető sztár- és szakértő vendégeivel olyan rejtélyekről beszélget majd, mint az idegen civilizációk létezése, az azonosítatlan repülő tárgyak, vagy éppen a szellemvilág rejtélyes kivetülései. A sorselemzőként is ismert tévés hinduként természetesen hisz a lélekvándorlásban, de ebben a tekintetben saját tapasztalata is van.

„Gyermekkoromban az utcában, ahol éltünk, lakott egy korombéli fiú, aki egyik reggel ébredés után dél-indiai nyelven kezdett el beszélni. Senki nem értett belőle egy szót sem. Végül kerítettek valakit, aki lefordította, amit mondott. A kisfiú azt magyarázta, hogy az ő felesége és a gyermekei egy dél-indiai faluban laknak és neki beszélnie kell velük. A szülők végül elvitték arra a településre, ahol ő azonnal a „házához” ment és alaposan leszidta az ott élő nőt és annak gyerekeit, hogy nem úgy gondozzák a földet, ahogyan ő a halála előtt meghagyta nekik” - mesélte lapunknak Joshi Bharat a Life TV és az Ozone TV közös őszindító sajtótájékoztatóján.

„A kisfiú végül bement a házba, és az ott található családi fotókon mindenkit szépen név szerint felsorolt, amivel végképp meggyőzte a szüleit és persze a korábbi családját is, hogy valóban a nemrég elhunyt gazda nevében beszél. A hazafelé úton aztán újra az a kisfiú volt, mint korábban és többé nem szólalt meg a családja számára ismeretlen nyelven”- magyarázta a műsorvezető, aki a Rejtélyek nyomában című műsorban igyekszik majd minden nézőpontot feltárni egy-egy megmagyarázhatatlan esemény, vagy éppen különös hiedelem kapcsán.

„Nagyon izgalmas beszélgetéseket láthatnak majd a nézők. Sokat foglalkozunk az idegenekkel, akiknek a létezésében én hiszek. Úgy gondolom, hogy rengeteg intelligens és fejlett civilizáció alakulhatott ki a végtelen világegyetemben. Az egyik vendégem Császár Előd, akinek szent meggyőződése, hogy látott már ufót, de vendégem lesz az egyik tudományos-fantasztikus magazin főszerkesztője is, aki hatalmas mennyiségű dokumentációval rendelkezik a témában” - mondta a -nak Joshi.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A mézeskalács-recept, amit mindenki el fog kérni
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?