SHOWBIZ

Így töltötte a karantént a legendás magyar billentyűs

Zeffer András, a Mobilmánia zenésze arról beszélt a Ripost-nak, hogyan foglalta el magát a bezártság időszaka alatt.
  • Szerző: Ripost

A Mobilmánia frontembere, Zeffer András felszabadultan érkezett meg feleségével és zenésztársaival a raktárkoncert helyszínére. A legendás billentyűs a -nak mesélte el, hogy igazán nem voltak mélypontjai a karantén időszaka alatt, szó szerint otthoni stúdiójában ütötte el az időt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Azt gondolom, hogy mindig és minden körülmények között az embernek fel kell magát találnia. Főleg egy világjárvány esetén, ami arra kényszerített minket, hogy bezárkózzunk az otthonunkba. El kell, hogy mondjam, nagyon nem volt könnyű. Még úgy sem, hogy az otthonomban van egy kisebb stúdió, ahová éjjel-nappal le tudtam menni. Ezen kívül rengeteget voltam a családommal. Összességében azért ki lehetett bírni” – mondta el a -nak a legendás billentyűs, aki azt is elárulta, hogy igencsak termékenyen telt a bezártság időszaka, a Mobilmánia új nótával rukkolt elő.

Fotó: Sulyok László

„Írtunk egy dalt a karantén alatt a „Holnap a roncsokból” címmel. Pont arról szól, hogy ezekből a lelki, fizikai és anyagi roncsokból, amik körülöttünk termelődtek a karantén időszaka alatt, valahogyan ki kell másznunk. Nemcsak nekünk, hanem az egész országnak„ – fogalmazott András, aki szerint a világjárványnak van egy pozitív hozadéka is, mégpedig az, hogy megváltoztatta az emberek egymáshoz való hozzáállását.

”Azt gondolom, hogy a járvány egy dologra megtanította az embereket a világon: sokkal jobban odafigyelünk egymásra, szorosabb és szeretet-teljesebb kapcsolatok szövődtek„ – tette még hozzá a zenekar billentyűse, aki szép dolognak tartja a kormány részéről, hogy a raktárkoncertekkel lehetővé tették a művésze támogatását. Erre a célra pedig 5,3 milliárd forintból több mint 150 fellépést biztosít a zenészeknek és a háttérben dolgozóknak.

”Örülünk a lehetőségnek, és nagyon szépen köszönjük. Élünk vele és a mi részünkről a lehető legjobbat próbáljuk hozzátenni.„

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?