SHOWBIZ

Világraszóló esküvőre készülnek a Fuss család, fuss! győztesei

Csütörtök este Palik László kihirdette a Fuss család, fuss! győztes csapatát! Buchingerék a döntőben a Szabó családdal szemben bizonyítottak, így ők gazdagodtak a 10 millió forintos fődíjjal.
  • Szerző: RIPOST

Öt héten keresztül küzdöttek a Fuss család, fuss! versenyzői, hogy a játék végén megnyerhessék a 10 millió forintos fődíjat. Buchingerék mellett, Szabóék, Lipőkék és Lőcziék is napról napra a rajthoz álltak, hogy edzőik segítségével teljesítsék az embert próbáló pályákat. Elképesztő izgalmak után a döntőben végül a Buchinger család és Szabóék bizonyíthattak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

A családoknak két pályán is versenyezniük kellett a fődíjért. Elsőként egy eddig soha nem látott vizes terepen mérkőztek meg, amit a Buchinger család 11:2 arányban megnyert, majd következett az éjszakai játszma, amit bár kisebb különbséggel, de ismét Bodó Imi csapata hozott. A -nak a Buchinger család egyik versenyzője, az ötszörös világbajnok MMA harcos, Iván adott interjút, aki azt is elárulta, mihez kezdenek a nyereménnyel.

A műsorban sem titkoltam, hogy mi győzni jöttünk. Nagyon boldogok voltunk, mikor elsőként jutottunk a döntőbe, utána pedig győzelmet arattunk. Az öröm mellett azonban egy kis csalódottság is van bennem. Szoktam olvasni a Facebookon a kommenteket, és szomorúan látom, hogy vannak, akik szerint mi nem vagyunk egy család, mert nem a tipikus felállásban jelentkeztünk a versenyre” – kezdte lapunknak Iván, majd hozzátette: sok pozitív üzenetet is kapnak, rengetegen keresik meg őket, aminek nagyon örülnek, hiszen többek között ezért is jelentkeztek. A legsportosabb család címe mellett, 10 millió forint is ütötte Buchingerék markát, amiből 1 millió forint a csapatuk pótjátékosát illeti. Ám emiatt nem szomorkodnak, már pontosan tudják, mire fogják költeni a nyereményüket.

Fotó: TV2

„Jövő nyárra tűztük ki az esküvőnket Zsuzsival. Hatalmas lagzit tervezünk, úgyhogy megvan a helye a nyereménynek. Így, hogy vesztettünk egy milliót, biztos, hogy el is fog fogyni erre a pénz, de nem bánjuk! Mindent megterveztünk már, kiválasztottuk a helyszínt is, egyedül a lánykérés várat még magára” – mondta nevetve Buki, aki már többször is eltervezte, hogy letérdel szerelme elé egy gyűrűvel, de valamiért sosem jött össze a terve.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor keresd a napilap pénteki számát az újságárusoknál!

És ezeket olvastad már?