SHOWBIZ

Furcsa felmondás: Ezért távozik az Operettből a fiatal magyar színész

Ennek biztosan nem fognak örülni a lelkes rajongók!
  • Szerző: Doris

Bár sikert sikerre halmoz az Operettszínházban, mégis otthagyja a Nagymező utcai teátrumot Veréb Tamás.

Az énekes furcsán mondott fel az intézményben, a Blikk információi szerint néhány hete két új feladatot utasított vissza. Nem vállalta az Abigélben és A kék madárban neki felajánlott szerepeket, nemrég pedig kerek perec kijelentette, hogy a nemrég bemutatott István, a királyban is október 23-én lép fel utoljára.

"Az elmúlt két évben sorra lekerültek a repertoárról azok a darabok, amelyek nagyon fontosak voltak számomra és a közönségem számára is. Quasimodo szerepe kifejezetten a szívem csücske volt. Eközben jöttek a tévés felkérések, mint a Csak show és más semmi, ezek találkoztak az újra való igényemmel. De az fontos, hogy nem a színházi létezésem szűnik meg, csak az operettszínházi"

- mondta a Blikknek a 24 éves színész, aki sosem volt társulati tag az Operettben, mégis az intézmény egyik legnépszerűbb művésze volt.

Lőrinczy György, az Operett főigazgatója bár elfogadta Tamás döntését, cseppet sem tartja azt jó döntésnek.

"Januártól Sándor Péter veszi át Veréb Tamás szerepeit, köztük az István, a királyban is. Különleges tehetségű művésznek tartom Tamást. Sajnálom, hogy így zárult a közös munka. Főigazgatóként elfogadom, de művészeti menedzserként nagyon rossz döntésnek tartom, amit tett" - jelentette ki.

 

És ezeket olvastad már?