SHOWBIZ

Filmes nagyágyú lehet a magyar szépség

A világ második legszebb nőjének megválasztott modell abban hisz, hogy több lábon kell állni a biztos jövő érdekében.
  • Szerző: Buster

Kulcsár Edina és kedvese, Csuti, hatalmas fába vágták a fejszéjüket. Úgy döntöttek, hogy beszállnak a filmiparba. A gyönyörű kismama még tavaly került közelebbi kapcsolatba a szakmával, amikor a Drága Elza! című háborús dráma DVD-változatához készült rövidfilm főszerepét alakította. A szakemberek akkor figyeltek fel nyitott természetére és szervezőkészségére.

"Fantasztikus világba csöppentünk bele Csutival együtt, aki egyébként szintén szerepel egy filmben, csak nem szokott vele büszkélkedni. Két percen át látható a vásznon, de ne mondd neki, hogy szóltam..."

- kezdte nevetve Edina, akivel éppen az első olyan alkotás bemutatóján beszélgettünk, amit már ők hoztak tető alá.

"A viccet félretéve, komoly szerepet igyekszünk vállalni a Romis Film Grup életében azzal a kapcsolati tőkével, amire az évek során szert tettünk."

Az a tervünk, hogy olyan független filmeket mutassunk be a hazai közönségnek, amelyeket eddig nem láthattak.

"Ezek között lesznek olyan dokumentumfilmek, mint a ma bemutatott Hollywood bankára, amiben egyébként Andy Vajna is szerepel, de lesznek igazi közönségfilmek is"

- nyilatkozta Edina, akinek párja reméli, hogy sikerül megvetniük a lábukat ebben a világban.

"Nagyon izgalmas ez a munka, pláne, hogy még az elején tartunk. Rengeteget tanulunk mindketten és bőven benne van a pakliban, hogy egy idő után ez lesz számunkra az egyik fő irányvonal. Persze továbbra is fontos számunkra a közösségi média, Edinának pedig a modellkedés, de úgy érezzük, hogy a filmiparban is megtalálhatjuk a számításunkat"

- tette hozzá Csuti.

 

És ezeket olvastad már?