SHOWBIZ

Őszinte vallomás: Szente Gréta kimondta, mit gondol Kővári Viktorról

Szente Gréta és Kővári Viktor sem tudott egyenes ágon a legjobb három versenyző közé jutni. Mindkettőjükre párbaj vár a bennmaradásért.
  • Szerző: Ripost

Nehéz helyzetbe került Szente Gréta! Mivel csütörtökön Kőnig Anna győzedelmeskedett a hármak viadalán, így Gréta párbajra kényszerül a bennmaradásért. A Kihívó lány nagyon magabiztos, szeretne bizonyítani, ráadásul nem akárki segíti őt...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szente Gréta féltette Kővári Viktort

Szente Gréta elmondta, mit gondol Viktorról (Fotó: TV2)

„Nem mondanám, hogy csalódott vagyok, bár nyilván az volt a cél, hogy bejussak a négyek vagy a hármak viadalán. Ezt nem párbajnak fogom fel, hanem egy új esélynek, hogy bejussak a legjobb három közé. Nem szabad elkenődni, meg kell élni a negatív érzéseket is, aztán elengedni, különben a teljesítményem rovására megy” – kezdte lapunknak Szente Gréta, aki ennek ellenére is magabiztos, és mindent elkövet, hogy végül ott lehessen a legjobb három női versenyző között. Ráadásul a Kihívó lány egyik nagy támasza, Kővári Viktor is hasonló helyzetben van, így kölcsönösen tudják támogatni egymást.

„Nyilván nem kívántam ezt Viktornak, de jó érzés hogy megért, mert hasonló helyzetben van, de egyébként is jó tanácsokat adna. Ha elindulok a leejtőn, ő mindig kihúz néhány jó szóval a mélyrepülésből. Sokszor úgy érzem, hogy kicsit neki is köszönhetem, hogy itt lehetek és idáig jutottam. Ezek a momentumok, illetve az együtt töltött hónapok nagyon összekötnek minket. Biztos vagyok benne, hogy otthon is tartani fogjuk a kapcsolatot” – tette hozzá Gréti.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?