SHOWBIZ

Szörnyű sérülés: Gipszet kapott az Exatlon versenyzője

A Dominikai Köztársaság elleni Nemzetek Viadalában Kocsis Lilkó csúnyán megsérült a mindent eldöntő, utolsó futamban.
  • Szerző: Ripost

Kocsis Lilkó csúnya sérülést szerzett a Dominikai Köztársaság ellen a Nemzetek Viadalában! A Bajnok egyik ujja az utolsó futamban fennakadt egy kötélen, és bár nagyon fájlalta a kezét, végig csinálta a pályát, és megszerezték a győztes pontot a magyaroknak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Lilkó a futamot követően azonban jelezte, hogy valami nagy baj lehet, ugyanis rettenetesen fájt a keze. Azonnal elvitték egy képalkotó vizsgálatra, ahol gipszet is kapott, ám a pontos diagnózis még nem derült ki.

„Nagyon érdekes, mert az arany pálya a kedvencem, így meglep, hogy éppen itt történt a sérülés. A pálya vége felé jártam, futottam fel a rámpára és a tartókötélbe beleakadt a kezem, és visszarántotta az ujjaimat. Mentem tovább, letenyereltem a kúszós akadály előtt és éreztem, hogy fáj, kattog, recseg a kezem, de eszem ágában sem volt megállni. Amikor vége lett a futamomnak, akkor mondtam a srácoknak, hogy nagy a baj” – kezdte a -nak Kocsis Lilkó, aki megijedt, mikor megtörtént a baleset, de a pályán végigvitte a versenyszellem.

Fél, hogy véget érhet számára a verseny

A Bajnok nem titkolja, retteg attól, hogy a sérülése megpecsételte a sorsát, és akár az Exatlon végét jelentheti számára. Mivel még a pontos diagnózis várat magára, így Lilkó csak reménykedni tud, hogy nem olyan komoly a sérülése.

„Nagyon aggódom amiatt, hogy gipszet kaptam, és láthatóan komolyabb a baj. Végig Franci mellett voltam a sérülése alatt és támogattam, nagyon rossz érzés volt, hogy végül távoznia kellett, mert tudtam, hogy mennyire szeretné folytatni az Exatlont. Bennem is hasonló érzések dolgoznak, nagyon nem szeretném, ha egy sérülés miatt érne véget számomra a játék” – fogalmazott a Bajnok.

Sportsérülései még nem voltak

„Volt egy kézközépcsont törésem, de nem sportolás során, hanem egy esetlen mozdulatnál. Térdelésből akartam felállni, de megbicsaklott a lábam, és ahogy a tenyeremre támaszkodtam, mind a négy kézközép csontom eltört. A bokámmal is voltak problémák, egyszer a busz után futottam és kiment a bokám, egyszer pedig tánc közben fordult ki, de szerencsére a sport során elkerültek a sérülések.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?