SHOWBIZ

Váratlan fordulat az Exatlonban: két Bajnokot is hazaküldtek

Az Exatlon Hungary pénteki adása rengeteg meglepetést tartogatott. Nem csak a párbaj miatt kellett búcsúznia egy versenyzőnek...
  • Szerző: Ripost

Az Exatlon Hungary pénteki adása rengeteg meglepetést tartogatott a nézők számára. A megszokottakhoz hasonlóan ismét párbajra kényszerült két versenyző, ezúttal a Bajnokok közül. Imreh Balázs automatikusan került a kiesés szélére, ellenfelét pedig Somhegyi Krisztián jelölte ki, akinek a választása Virág Andrásra esett. A két Bajnok mindent megtett a győzelemért, azonban egyiküknek búcsúznia kellett: Balázs számára véget ért az Exatlon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Ismertem a pályát, az ügyességi feladatot is, nem feszültem rá, viszont a végeredmény sajnos mást mutat. Andris nagyon ügyes volt, megérdemelten győzött. Ez a játék fejben dől el, valami tudat alatt visszafogott engem” – fogalmazott Balázs, aki még a medálját sem használta fel a versenyben. Mint kiderült, azért, mert szerette volna, ha Andrissal egyenlő esélyekkel indulnak, nem akart előnyt szerezni a plusz egy élettel. Abban az esetben, ha ellenfele kapott volna mástól medált, akkor Balázs is felhasználta volna a sajátját.

Ám nem csak a párbaj volt az egyetlen, ami miatt izgulhattak a nézők...

Fotó: TV2

Kocsis Lilkó számára véget ért a verseny

Lilkó keze hetekkel ezelőtt sérült meg, ám sajnos nem gyógyult olyan ütemben, mint ahogyan azt az orvosok várták volna. Így a Bajnoknak búcsúznia kellett.

„Minden opcióra felkészültem: arra is, hogy folytathatom a játékot és arra is, hogy be kell fejeznem. Ezért nem ért annyira hideg zuhanyként Laci bejelentése. Nagyon rossz volt, főleg ennyi küzdelemmel a hátam mögött... Nehéz most ez az időszak, de próbálok arra gondolni, mennyi mindent kaptam az Exatlontól” – fogalmazott Lilkó.

Somhegyi Krisztián folytathatja

Lilkóval ellentétben Krisztián jó híreket kapott Palik Lászlótól: ő ugyanis folytathatja az Exatlon versenyét.

„Nagyon örültem, hogy megkaptam a zöld utat, bár a sérülésem még nem múlt el nyomtalanul. Nagyon jó érzés volt újra futni. Nyilván vigyázok az ujjamra, de a sípszó után mindent kizárok. Örülök, hogy a ritmusból és a gyorsaságomból sem veszítettem, de meg kell szoknom ezt a szituációt, mert az egyik kezemet csak óvatosabban tudom használni” – kezdte lapunknak Krisztián, aki sajnálja, hogy Lilkó nem tudja folytatni a versenyt.

„Nagyon sajnálom, hogy Lilkónak távoznia kellett, ő is itt volt a kezdetektől, és nagy utat tett meg idáig, rengeteget fejlődött. Nagyon jó baráti viszonyunk volt, sok mindenen átmentünk közösen. Jó volt látni, hogy ebből a kicsi lányból mennyi minden felszínre tört, amihez talán én is hozzá tudtam tenni egy keveset. Neki ott a táncos karrierje is, így nem kockáztathatott” – mondta a Bajnok.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?