SHOWBIZ

Exatlon Hungary: Valóra vált Pap Dorci rémálma

A Kihívónak Derzsi Vikivel kell megküzdenie a keddi párbajban. Egyikük számára véget ér a verseny!
  • Szerző: Ripost

A Hármak viadala után egyértelművé vált, hogy kik lesznek azok a versenyzők, akiknek egy párbajban kell megküzdeniük a versenyben maradásért az Exatlon Hungary véghajrájában. A fiúk közül Böjte Dave-nek és Tóth Dávidnak kell majd rajthoz állnia, a lányok közül pedig a két Kihívónak, Pap Dorcinak és Derzsi Vikinek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A lányok különösen nehéz helyzetbe kerültek, ugyanis az utóbbi hónapokban nagyon jóban lettek, kölcsönösen támogatták egymást, most pedig ellenfelekként kell küzdeniük.

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Bíztam benne, hogy ezt a párbajt sikerül elkerülni, és papírforma alapján Dorkával küzdök majd. De nem így lett, szóval maradnak a felkavaró érzések, a kettősség, hiszen nem szeretnék távozni a versenyből, amiért mindent meg is teszek, de annak sem örülnék, ha ő nem folytathatná” – kezdte a -nak Viki, aki bár a medáljátékon futott már Dorci ellen, úgy érzi, ez a párbaj teljesen más lesz. A Kihívó azt reméli, hogy ki tudja majd zárni az érzelmeit a futam alatt.

Hasonlóan érez Dorci is, aki lapunknak bevallotta: semmit sem szeretett volna jobban elkerülni, mint azt, hogy Viki ellen kelljen párbajoznia.

„Nagyon szomorú vagyok, hogy Viki ellen kell párbajoznom. Nagyon félek, hogy nem fogom tudni félretenni a barátságunkat, az érzelmi részét a dolognak, hiszen nem tudom elfelejteni, hogy ő segített végig a versenyben, és most ellenne kell megküzdenem. Ez volt az egyetlen dolog, amit szerettem volna elkerülni” – árulta el lapunknak Dorci. Az, hogy végül melyik lánynak sikerül győzedelmeskednie a párbajon, és ki lesz ott a legjobb három női versenyző között Gabi és Dorka mellett, az kiderül az Exatlon Hungary keddi adásából.

És ezeket olvastad már?