SHOWBIZ

Exatlon Hungary: Mutatjuk, hogyan telnek a Dominikán ragadt kiesők mindennapjai

Cservenák Alexandra, Csibi Gergő és Deres Ádám a járványhelyzet miatt nem jöhet haza.
  • Szerző: Ripost

Eddig három kiesett játékos kénytelen Dominikán maradni, ugyanis a koronavírus-járvány miatt nem tudnak hazautazni a családjukhoz. Természetesen az Exatlon stábja gondoskodik a versenyzőkről, ameddig nem hagyhatják el az országot. Mutatjuk, hogy telnek most Cservenák Alexa, Csibi Gergő és Deres Ádám mindennapjai.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: tv2

Cservenák Alexandra volt az első kieső, aki nem jöhetett haza

A Kihívó március végén búcsúzott az Exatlontól. Ekkor már érvényben volt a dominikai kormány rendelete, miszerint március 16-tól harminc napra korlátozták a ki- és beutazásokat. Bár a határozat lejárt, a versenyzők a helyzetre való tekintettel nem jöhetnek haza.

Igyekszem pozitívan hozzáállni a helyzethez. A stáb vigyáz rám, egy gyönyörű helyen vagyok, élvezem a napsütést, futok és edzek, valamint pihenek. A kiesésem után nagyon jó érzés volt beszélni a családommal, elmondták, hogy nagyon büszkék rám” – mondta kiesését követően Alexa, aki szabadidejében igyekszik megismerni a csodálatos környezetet, ahol jelenleg él. Természetesen a szállást nem hagyhatja el, a többi társához hasonlóan

Csibi Gergő feltalálja magát a karanténban

A Bajnokok egykori játékosa is határozatlan időre Dominikán ragadt, ám úgy tűnik, gyorsan feltalálta magát ebben a különös helyzetben. Gergő leginkább edzéssel foglalja le magát.

„Próbálok minden nap edzeni és elterelni a gondolataimat. Természetesen hiányzik a családom, de tudom, hogy minden rendben van velük, és ez a lényeg” - mondta lapunknak a Bajnok.

Deres Ádám pár napja búcsúzott

A Kihívók játékosa a pénteki adásban esett ki a versenyből. Bevallása szerint azóta a családjával és a barátaival beszélte át az elmúlt két hónapot, de a rajongóiról sem feledkezett meg. Amíg kint van Dominikán, több videóval is készül nekik.

„Sokan azt gondolhatják, hogy a kieséssel nagyon szomorú lettem, és részben szomorú is vagyok, de nagyon hálás vagyok azért, hogy az Exatlon részese lehettem, és ezekkel az élményekkel gazdagodtam. A verseny ezen szakaszában szerintem nem szégyen kiesni. Az biztos, hogy sokkal nagyobbra fogom majd értékelni az otthoni dolgokat. Nagyon hiányzik a családom, a barátaim és a csapatom. Várom, hogy hazamehessek hozzájuk!”

 

 

És ezeket olvastad már?