SHOWBIZ

Exatlon Hungary: így reagáltak a Bajnokok, amikor megkapták a nyereményüket

Szoros verseny után végül a Bajnokok telefonálhattak haza a szeretteiknek, Iza és Vivi pedig elmondták, milyen volt látni, hallani a családtagjaikat.
  • Szerző: ripost

Szerda este további izgalmakkal folytatódott az Exatlon Hungary.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A TV2 sikerműsorában ezúttal a Bajnokok kerekedtek felül a versenyben 10:3-ra, így ők nyerték a videóhívást.

Vivi számára óriási öröm volt, hogy nem csak a családjával, de az edzőtársaival is beszélhetett.

Exatlon Hungary: a Bajnokok hazatelefonálhattak

Exatlon Hungary: a Bajnokok hazatelefonálhattak (Fotó: TV2)

„A nap elején nem igazán a hívás megszerzése volt a cél, hanem az, hogy behúzzuk a napot, mert sok vesztes futam volt most mögöttünk. A hívás csak egy plusz volt, és óriási löketet adott számomra, hiszen teljesült a kívánságom, és az egész családdal tudtam beszélni. Anya, apa, a tesóim, az edzőtársaim, mindenki aki fontos számomra” – fogalmazott a csinos Bajnok, aki számára pozitív töltődés volt, hogy hallhatott az otthoniakról.

Hogy a kihívók számára milyen érzés lehetett, hogy nem ők nyertek, Vivi nem tudja, de abban biztos, hogy számukra nagy erőt adott.

„A kihívók nagyon szerették volna ezt a videóhívást is, kérdéses, hogy mennyire tudják majd tisztázni magukban ezt a veszteséget, de az biztos, hogy nekünk nagy erőt adott.”

Iza eleinte szerette volna teljesen kizárni a család hiányát a gondolataiból, ezért amikor megtudta, hogy felhívhatja a szeretteit, kicsit megijedt, mert attól tartott, talán kizökkenti őt a beszélgetés a versenyből. Végül azonban minden jól sült el.

„Nagyon jó érzés volt újra beszélni a családdal, nagyon szeretem őket. Összegyűltek mindannyian, már nagyon hiányoznak, de tudom, hogy hamarosan találkozhatunk, a végére pedig extra löketet adott ez a hívás, ahhoz, hogy még kitartóbb legyek, és tovább tudjak versenyezni” – mondta el Iza, aki szerint a családja is azt szeretné, hogy végigvigye a versenyt.

Szerinte a kihívókat talán legyengítette a veszteség, de számukra erősítést adott, hogy beszélhettek a szeretteikkel.

„Ez most vagy legyengíti őket, mint eddig is, vagy a verseny végéhez közeledve ezt jobban ki tudják zárni, de ez nekünk mentálisan mindenképpen egy erősítést jelent” – fogalmazott a versenyző.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?