SHOWBIZ

Kitört a kommentháború! Egymásnak estek az Exatlon rajongói

Valóságos kommentháború tört ki az Exatlon Hungary hivatalos Instagram-oldalán, ahol a rajongók a péntek esti párbaj miatt kaptak össze egymással.
  • Szerző: Ripost

Az Exatlon Hungary pénteki adása izgalmas pillanatokat tartogatott a rajongók számára! Egyrészt a Bajnokok legerősebb versenyzőjének, Somhegyi Krisztiánnak búcsúznia kellett, ugyanis az orvosok nem engedték tovább versenyezni a kézsérülése miatt.

Emellett Bajnok-párbaj is volt az este. Jósa Dani és Virág András állt rajthoz. Szoros küzdelemben végül Dani húzta be a győzelmet, így Andris Exatlonjának vége. A Bajnok szurkolóknak több sem kellett, kifejtették véleményüket a párbaj eredményéről, valóságos kommentháború alakult ki. Közel 500-an álltak ki a kedvencükért.

Nem boldogok az Exatlon Bajnok csapat rajongói Fotó: TV2

„A legtisztább párbaj a műsorban! 0 medál, 1-1 a végén. Szép volt srácok!” - írta valaki, de aztán elszabadultak az indulatok.

„Most hol vannak azok az emberek, akik azt mondták, hogy Dani fog kiesni?” – fogalmazott Jósa Dani szurkolója, akivel rengetegen értettek egyet, de természetesen Virág Andris szimpatizánsait sem kellett félteni.

„Bocs Dani szurkolók, de egyáltalán nem érdemelte meg. Itt van másfél hónapja és sajnos első lesz, aki kiesik az egyéniben” – írta Andris szurkolója.

Neked mi a véleményed a pénteki párbajról?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?