SHOWBIZ

Exatlon Hungary: Dal készül a Kihívók versenyzőjéről

Pálfi Gergő nővére nagyon nehezen viseli, hogy szeretett testvérével nem tudja tartani a kapcsolatot, azonban mindent megtesz azért, hogy több ezer kilométer távlatából is segítse őt.
  • Szerző: Ripost

Pálfi Gergő hétről hétre bizonyítja, hogy helye van a Kihívók csapatában! A családja is rettenetesen büszke rá, azonban nővére, Pálfi Panna elárulta, nehezek a mindennapok úgy, hogy több ezer kilométer választja el őket egymástól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pálfi Panna

„Az egész család és én is nagyon örülünk, hogy Gergő kint lehet Dominikai Köztársaságban, és a Kihívókat erősítve versenyezhet az Exatlonban. Az öröm mellett azonban nagyon nehéz lelkileg ezt átélni, hiszen minden kapcsolatunk megszakadt vele. Soha életünkben még nem telt el úgy egy nap, hogy ne adtunk volna magukról valami életjelet. Nagyon nehéz ez, hiszen mi egymás támaszai vagyunk... Mióta Dominikán van minden este vele álmodok, hogy ott vagyok mellette a pályákon, végigszaladok minden akadályon és üvöltök, hogy hajrá tesó! Mintha ott lennek vele, reggelente fáradtan kelek, de nem érdekel, ha a lelkem vele tud küzdeni” – kezdte lapunknak Panna, aki testvérén is látja, hogy a verseny megviseli lelkileg. Ennek ellenére azonban nagyon büszke rá, és reméli, hogy sikerül azt az arcát megmutatnia a nézőknek, amelyet ő ismer.

„A műsor kezdetén elolvastam pár kommentet, és örömmel konstatáltam, hogy látják, hogy ő egy csupaszív, életvidám és hihetetlenül energikus ember!” – fogalmazott Panna, akitől azt is megtudtuk, hogy testvére azért küzd fődíjért, hogy azzal is szeretett nővérét segíthesse a zenei karrierjében. Gergő nővére ugyanis operaénekes, a Kihívó pedig korábban DJ-ként is dolgozott.

Fotó: Pálfi Panna

„Gergő korábban modellkedett és DJ-ként is dolgozott, így kölcsönösen segítettük egymást a zenei életben is. Ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy az elektronikus zenét keverhetnék az operával. Meg is született az első ilyen dalom, amiben Gergő támogatott a leginkább. Most már ott tartok, hogy hamarosan megjelenik az első saját dalom, a következőt pedig a testvéremről szeretném írni, hogy mindenki megismerhesse őt!” – mondta el a La Divaként elismert operaénekes.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?