SHOWBIZ

Kiderült: ezért szingli négy éve az Exatlon csinos versenyzője

Heteken, hónapokon keresztül küzdenek összezárva, a világtól elvágva az Exatlon versenyzői a mesés Dominikán a műsor fődíjáért. Már maga az egzotikus sziget is szerelem után kiált, de az összezártság, a távolság a családtól, a felfokozott lelkiállapot is felerősíti a versenyzőkben a szeretet, az összetartozás utáni vágyat.
  • Szerző: Bors

A TV2 nagy sikerű műsorában ráadásul kisportolt, csinos férfiak és nők harcolnak együtt a közös cél érdekében, többen köztük szinglik, nem csoda, ha előtérbe kerülnek a gyengéd érzelmek. Buzás Dorottya négy éve szingli, és saját bevallása szerint nem mindig veszi a jeleket, ha tetszik valakinek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

búzás rorotty exatlon szerelem

Buzás Dorottya szerelmet már nyert az Exatlonban? (Fotó: TV2)

„Ameddig nem találok egy olyan személyt magam mellé, akit úgymond alkalmasnak érzek vagy a megfelelő társnak érzem. Addig in­kább nem alakítok ki olyan személyekkel párkapcsolatot, akikkel tudom, hogy egy-két hónapig maximum, ha működhetne bármi is. Úgyhogy ez okból vagyok jelenleg is egyedülálló” – árulta el a csinos sportoló.

Az, hogy kinek az érdeklődést keltette fel a csinos kihívó megtudhatja holnap a Borsban! Sőt, az is kiderül, a szerelmes férfi vajon bevallja-e neki az érzelmeit.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?