SHOWBIZ

Ellopták a kórházból Aigner Szilárd adatait

Megnyugvásra vár Aigner Szilárd családja, felesége és lányai.
  • Szerző: Ripost

Már hetekkel ezelőtt hírzárlatot rendelt el Aigner Szilárd családjának ügyvédje, de most az is kiderült, miért. Dr. Gerencsér András úgy fogalmazott a Blikk hasábjain, hogy valaki illetéktelenül hozzáfért az időjós személyi adataihoz a kórházban, ezért büntetőfeljelentést fog tenni.

Mindezt arra alapozza, hogy korábbi hírekben szóba került már a boncolási jegyzőkönyv, igaz, maga az időjós lánya, Aigner Lucia beszélt akkor a papírokról. "A hivatalos jegyzőkönyv még nincs a birtokunkban" - mondta akkor, hozzátéve, hogy édesapja természetes halállal halt meg. Most az ügyvéd szerint viszont a jegyzőkönyv mégis illetéktelen kezekbe kerülhetett, igaz, annak tartalmáról eddig még senki sem beszélt...

Az ügyvéd szerint nincs is nagyon miről, Aigner halálában sem depresszió, sem korábbi műtét nem játszott szerepet. A boncolásra is azért volt szükség, hogy kizárják az örökletes betegségeket. "A család mindössze

bizonyosságot szeretne az orvos szakértőktől kapni mindenre

a halálesettel kapcsolatban. Nincsenek rejtélyes momentumok, nincsenek eltitkolt részletek, csak egy szerető család gyásza van, amit első körben egyedül szeretnének megélni" - nyilatkozta most az ügyvéd, szavai alapján pedig a család még mindig vár a szakértői véleményre.

A temetésről mindössze annyit mondott, hogy a család szeretné majd a nyilvánosságot kizárva elbúcsúztatni az időjóst, de mindenkinek megadják a lehetőséget, hogy lerója kegyeletét.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?