SHOWBIZ

Elképesztő élmény érte a karantén alatt az Operett sztárját

Mészáros Árpád Zsolt a fiával játszik egy darabban, ami különleges technikával készült.
  • Szerző: Doris

Különleges kezdeményezésbe fogott az Operettszínház sztárja, Dolhai Attila és Cári Tibor. Mivel a koronavírus-járvány miatt egyelőre nem léphetnek színpadra, otthon forgatták le a Trianonról szóló, fekete-fehér zenés darabot, a Szétszakítottakat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ebben kapott szerepet Mészáros Árpád Zsolt és legnagyobb fia, Bende is, aki már korábban is bontogatta a szárnyait énekesként, három éve pedig a TV2-n futó Ninja Warriorban is feltűnt. A színész a -nak mesélte el, milyen volt csendőrfőnököt alakítani a „hómofiszból”.

„Nagyon örültem a felkérésnek. Ez a darab egy nagyon mély témával, Trianonnal foglalkozik. Én az önkéntes karantén ideje alatt rengeteget tanultam, erről a korszakról is sokat olvastam. A mobilunkkal rögzítettük a jeleneteket Dolhai Attila utasítására. Én épp a kedvesem szüleinek a birtokán voltam egyébként, ő végezte az operatőri munkát, nagyon büszke voltam rá. Az külön öröm, hogy a fiam is benne van a produkcióban, egy lázadó diákot alakít. Ha nincs ez a karantén, azt sem tudjuk meg, hogy Dolhai Attila milyen zseniális vágó, így azt gondolom, mindenki sokat fejlődött, tanult ebben az időszakban” – mondta MÁZS.

A bemutató június 4-én, a Budapesti Operettszínház Facebook oldalán lesz, 20:20-kor, a Trianoni Összetartozás Napján.

És ezeket olvastad már?