SHOWBIZ

Elárulta a magyar énekes, kinek kellene megnyernie a Sztárban Sztárt!

Az énekest lenyûgözte a fiatal híresség vasárnapi produkciója, főleg, mivel gyermekkora óta ismeri őt.
  • Szerző: Ripost

Horváth Charlie-t teljesen lenyűgözte Király Viktor vasárnapi produkciója a Sztárban Sztárban. A TV2 show-műsorában az énekes Charlie bőrébe bújva adta elő a legenda Az légy, aki vagy című dalát, a produkciója pedig annyira jól sikerült, hogy mind a nézők, mind a zsűri egyöntetű elismerését elnyerte. 

A Mokka szerdai adásának vendége Király Viktor volt, az élő adásban pedig Charlie is megszólalt: telefonon mondta el a véleményét Viktor produkciójáról. Bár az énekes nem néz televíziót, és ezért nem látta az élő adást, a műsor után annyian felhívták a figyelmét az előadásra, hogy ő maga is megnézte azt.

"Megítélni dolgokat nagyon-nagyon nehéz, egyet mondhatok: ez a család tehetséges, szupertehetséges! Megtanulni ezt a szakmát nem lehet, lenyűgözött a produkció!" - osztotta meg a véleményét Charlie.

Szavai hallatán Viktor is elérzékenyült, főleg, mivel régi barátság fűzi az énekeshez: Viktor még kisfiú volt, amikor megismerkedtek, így nem csoda, hogy Charlie-nak határozott véleménye van arról, kinek kellene megnyernie a Sztárban Sztár idei szériáját.

Kívánom Viktornak, hogy a végén ő nyerjen! Az nekem is jó lenne!

- jelentette ki nevetve a zenész.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?