SHOWBIZ

Eddig titkolta a család: otthonában holtan találták a népszerű színészt

Csak most jelentette be a fia, hogy május elején elhunyt az Armageddon sztárja.
  • Szerző: Ripost

Meghalt John Mahon amerikai színész, akit közel 80 filmben és sorozatban láthattunk a pályája során.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

John Mahon fia, Joseph csak most közölte, hogy az apja május 3-án meghalt Los Angeles-i otthonában, természetes körülmények között. A színész 82 éves volt.

Összesen 79 filmben és sorozatban szerepelt 1973 és 2018 között, első munkáját Az ördögűző-ben kapta, képernyőn utoljára A színfalak mögött-ben láthattuk hosszabban.

#inmemoriam #qepd El pasado 18 de mayo falleció el actor estadounidense John Mahon a sus 82 años de edad. Entre sus múltiples apariciones en películas, Mahon destacó en Zodiac (2007), Armageddon (1998), L.A. Confidential (1997). También apareció en series de televisión como Frasier (1998), The X-Files (1998), Angel (1999-2000), entre muchos otros. - - - #johnmahon #armageddon #laconfidential

Gyakran játszott rendőröket, katonákat: olyan ismert filmekben is megjelent, mint az Armageddon, a Szigorúan bizalmas vagy a Zodiákus, miközben olyan sorozatokban vendégszerepelt, mint például a Kojak, a Knight Rider, a MacGyver, a Baywatch, a Dallas, az X-akták vagy a Star Trek: Enterprise.

Életét meghatározta, hogy 12 évesen a járványos gyermekbénulás következtében kilenc hónapra teljesen lebénult, a bal karját később sem tudta rendesen használni. Sokat segített a hasonló hátránnyal induló színészeknek, erről is írt 2014-es önéletrajzában, az A Life of Make Believe: From Paralysis to Hollywood-ban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?