SHOWBIZ

Dráma a forgatáson, mentőt kellett hívni a TV2 sztárjához

Majdnem tragédiába fulladt a MasterChef VIP 2 forgatása, mikor az egyik feladat közben csúnyán megsérült Kandász Andrea! A műsorvezető egy mandolinos szeletelővel vágta el az ujját, sérülését pedig azonnal el kellett látni.
  • Szerző: Ripost

A MasterChef VIP 2 versenyzői ezúttal is izgalmas feladatot kaptak, ám a forgatás majdnem káoszba fulladt. A sztároknak párban kellett dolgozniuk és 15 perc állt a rendelkezésükre, hogy két és fél kiló krumplit megpucoljanak és legyaluljanak. Kandász Andi Cseke Katinkával dolgozhatott együtt, és bár ígéretes párosnak tűntek, a feladat kifogott rajtuk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A mandolinos szeletelés közben kicsúszott Andi kezéből az az elem, amivel rászorította a krumplit a szerkezetre, és azzal a lendülettel belenyúlt a pengébe. Bár először úgy tűnt, nincs nagy baj, ám később kiderült, hogy Andinak orvosra van szüksége, ugyanis több helyen megvágta magát. Szerencsére a segítség kéznél volt.

Fotó: Gazdag Éva / TV2

„Ezúttal külső helyszínen forgattunk, ahol az volt a feladat, hogy adott időn belül minél több krumplit reszeljünk le párban. Nálunk otthon ezt a feladatot mindig Feri látja el, mert én biztos, hogy lereszelem az ujjamat. A helyzeten az sem segített, hogy Katinkával kerültem párba, aki szintén ezzel a problémával küzdött. Végül megpróbáltam a lehetetlent, és meg is lett az eredménye...” – kezdte a -nak Andi, akinek a kezében megcsúszott a reszelő, és az uborka helyett az ujját sikerült elvágnia. A műsorvezető sérülése ráadásul annyira súlyos volt, hogy a stáb orvosa mellett Győrfi Pál is a segítségére sietett.

Fotó: TV2

„Nem sokon múlt, hogy levágjam az ujjamat. De nem csak én jártam így, Biró Ica is megvágta a saját ujjpercét. Az én sérülésem viszont olyan súlyos volt, hogy az orvos úgy döntött, a helyszínen megkezdi az ellátást. Végül kiderült, hogy ez nem lesz elég, így mentővel elvittek minket az ügyeletre, ahol összevarrták az ujjunkat. Az is szóba került, hogy akár a versenyt sem tudjuk folytatni” – mondta Andi, aki bevallotta: pokoli fájdalmakat élt át. Az, hogy a két versenyző tudja-e folytatni, kiderül a Masterchef VIP csütörtöki adásából.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?