SHOWBIZ

Botrány az Eurovízió körül, durva, ami kiderült a szuperszexi műsorvezetőről

A 33 éves modell lesz az idei Eurovízió mûsorvezetője, de nemrég kiderült róla valami nagyon kínos dolog.
  • Szerző: Ripost

Kétmillió eurós (648 millió forintos) adótartozása van Bar Refaeli izraeli szupermodellnek, a ma kezdődő Eurovíziós Dalfesztivál műsorvezetőjének - állapította meg az izraeli bíróság.

Az izraeli igazságügyi minisztérium közleménye szerint Refaelinek 30 ezer euró (9,7 millió forint) bírósági költséget is meg kell fizetnie - írja az MTI. A szupermodellt azzal vádolták, hogy nem vallotta be sokmillió eurós izraeli és külföldi bevételeit.

Refaeli azt állította az eljárás során, hogy a vitatott időszakban, 2009-től 2010-ig zömmel nem tartózkodott Izraelben, hanem Leonardo DiCaprióval élt az Egyesült Államokban, ám a bíróság ezt cáfolta. Bizonyították, hogy a 33 éves modell nagyon alacsony áron bérelte luxuslakását Tel-Avivban, és az is kiderült, hogy egy luxusautót kapott promóciós munkájáért. Sőt, a Daily Mail szerint orvosi kezelést is kapott Izraelben, és gyógyszereket is írtak fel neki.

A múlt hónapban derült ki, hogy a modell 2009-ben 185, 2010-ben pedig 135 napot élt Izraelben, sőt az Egyesült Államok adóhatóságának is azt állította, hogy izraeli állampolgár. Refaeli jogi képviselői bejelentették, hogy fellebbezést nyújtanak be.

Refaeli 2007-ben robbant be a köztudatba, amikor ő lett az első izraeli modell, aki megjelent a Sports Illustrated magazin címlapján. Leonardo DiCaprióhoz fűződő kapcsolatáról is sokat írtak a bulvárlapok, mint ahogy 2011-es különválásukról is beszámoltak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?