SHOWBIZ

Bódi Margó: Ha nem mondom el Gusztinak, elvált volna

Elképesztően jó produkciókat adott elő Bódi Margó a Nicsak, ki vagyok? vasárnap esti műsorában. Az énekesnő megszenvedte az adást, hiszen a súlyos maszkja több, mint tíz kiló volt. A férje azonban mindenben támogatta.

Bódi Margó rejtőzött a Vihar maszkja alatt a Nicsak, ki vagyok? vasárnap esti adásában! A népszerű énekesnő álcája annyira ügyesre sikerült, hogy talán a végsőkig tudta volna titkolni a kilétét, ha nem ül a sztárcsapatok egyik székében Pápai Joci.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az énekes ugyanis nagyon jóban van a Bódi családdal, és a második dal első hangjánál felismerte Margót.

Fotó: TV2

„Ő a nénje!” – jelentette ki teljes meggyőződéssel, a leleplezésnél pedig igaza lett: Bódi Margó bújt elő a jelmez alól.

Pedig Margó igyekezett megőrizni az inkognitóját: férjén, Bódi Gusztin kívül senkinek sem beszélt a felkérésről, még a gyermekeinek sem!

„A családtagjaink a vasárnap esti adásból tudták meg, hogy szerepeltem a műsorban. Gusztinak persze elmondtam, hogy hová megyek, mert a tradíciók szerint nálunk válóok, ha a nő reggel elmegy otthonról, és este tízkor ér haza úgy, hogy az ura nem tudott róla egész nap. Guszti nagyon támogatott, még segített is eljutni az elsötétített autóhoz, ami a stúdióba vitt, amikor pedig a forgatás végén hazajöttem, megkérdezte, hogy most már felismerhet-e?” – árulta el a -nak nevetve Bódi Margó, aki a olvasóit a kulisszatitkokba is beavatta.

Fotó: TV2

Az ugyanis a képernyőkön keresztül is jól látszódott, hogy az énekesnő jelmeze bizonyára nagyon nagy súlyú volt.

„Egy kicsit bántam, hogy lelepleződtem, viszont megkönnyebbülés volt levenni azt a nehéz fejfedőt! Csak az nagyjából tizenhárom-tizenöt kiló volt, egy része csirkedrótból készült, a hatalmas kalap karimáján pedig kristályfüzérek lógtak le, olyan voltam, mint egy csillár! Amikor az egyik füzér véletlenül leesett a kalapról, ráesett a sípcsontomra, mire az bekékült. Szóval el lehet képzelni, milyen súly nehezedett a fejemre és a nyakamra!” – mondta el a -nak Bódi Margó, aki a szórakoztató produkciója érdekében egyéb áldozatokat is vállalt.

A nagy súlyú maszk ugyanis nem csak a légzését nehezítette, de az arcát is megnyomta.

„A fehér maszk megnyomta az arcomat, a súlyos kalapom pedig egy motoros sisakra volt erősítve, ami felülről nyomta az álarcot. Sírtam, annyira fájt, ráadásul másnap a szemem alatt véraláfutásos lett az arcom, mintha bevertek volna egyet nekem. Nem panaszkodom azonban, mert összességében nagyon jól éreztem magam! Mindenki nagyon kedves volt, a sztárcsapatok tagjai pedig nagyon jópofa és vicces megjegyzéseket tettek. Jól szórakoztam!”

A Baba jutott tovább

A lelepleződési sorrend a legutóbbi adásban a következőképpen alakult: először a Molylepke esett ki, aki a friss édesanya, Radics Gigi volt. Másodszorra Bódi Margó lepleződött le, a Pók jelmeze alatt pedig Hevesi Kriszta rejtőzött.. Ezúttal a Baba jutott tovább, így vele még találkozhatnak a nézők.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?