SHOWBIZ

Bizonyítani akar, az Exatlonban küzd a magyar sztárok edzője

Kriston Péter életében fontos szerepet játszik a sport. Nem csak testépítőként, de személyi edzőként is sikeres, hiszen a magyar sztárvilág elitje nála gyúr. A tréner most az Exatlonban szeretne bizonyítani, hogy megállja a helyét az embert próbáló pályákon is.
  • Szerző: RIPOST

Január elsején visszatér a képernyőre az ország egyik kedvenc műsora, az Exatlon Hungary, ahol a Bajnokok és a Kihívók ismét óriási tétért küzdenek. A nézői visszajelzésekre való tekintettel az új évadban két, egy női és egy férfi győztese lesz a műsornak, mindkettőjük 15-15 millió forintot vihet majd haza. A fődíj, és az, hogy saját magának bizonyíthasson motiválja a Kihívók játékosát, Kriston Pétert is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„A sport mindig az életem része volt, ráadásul az Exatlont is a kezdetektől követem. Szívem szerint már az első évadban is bizonyítottam volna, de akkor egy komoly versenyre készültem, így le kellett mondanom erről az álmomról. Ám mikor megtudtam, hogy lesz egy újabb évad, számomra nem is volt kérdés, hogy jelentkezem” – kezdte a -nak Péter, aki tűkön ülve számolta vissza a napokat a versenyig. Elmondása szerint némi tapasztalata már van a televíziózást illetően, azonban egy ilyen nagyszabású műsor még neki is hatalmas kihívás. Ettől függetlenül a sztáredző nagy izgalommal vágott neki az Exatlonnak!

„Nem félek! Inkább kérdések vannak bennem, hogyan fogok reagálni bizonyos helyzetekre. Az például még előttem is nagy titok, mit hoz ki belőlem az összezártság, hiszen ilyen szituációba még nem kerültem, és ez csak idővel fog kiderülni. Emellett a sérülésektől is tartok, mivel viszonylag nagy a tömegem és kötött az izomzatom, de erre megpróbáltam felkészülni. Bár úgy hírlik, az Exatlonra igazán nem lehet felkészülni!” – jelentette ki magabiztosan az edző, akinek rengetegen szurkolnak majd. Családja és barátai mellett ugyanis több magyar híresség is biztosan a képernyőre tapad január elsejétől, hogy Pétert buzdítsa, hiszen az újdonsült kihívó a hétköznapokban a sztárok edzője.

Fotó: Kriston Péter / Instagram

„Az elmúlt években sok híresség megfordult nálam! A legelső vendégem például Debreczeni Zita volt, aztán másfél évig járt hozzám Takács Nikolas is. Később Majka és a párja, Hajni is hozzám került, velük nagyon jóban vagyok azóta is, de Király Viktorról és Hajós Andrisról is elmondható ugyanez. Remélem figyelemmel követik majd a műsort, és szurkolni fognak nekem!” – fogalmazott a lapunknak Péter.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?