SHOWBIZ

Berki Krisztián: Aranykalászos gazda leszek!

Berki Krisztián úgy döntött, felkészül minden helyzetre, amit az élet hozhat, ezért egy saját tanyát fog venni.
  • Szerző: Ripost

Berki Krisztián merész ötlettel rukkolt elő! A LifeTV legújabb saját gyártású műsorában, a Van életünkben elárulta, szeretne egy tanyát vásárolni, amit feleségével együtt művelnek majd. Berki szerint ez nyújtaná nekik a legnagyobb biztonságot és anyagi függetlenséget a jövőben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Berki Krisztián szeretne egy tanyát venni

Berki Krisztián szeretne egy tanyát venni (Fotó: LifeTV)

„Amikor gazdasági válság van, és mondjuk nincs pénzünk, hogy elmenjünk a húsboltba, vagy mondjuk Covid van, és lehet, ki sem mehetünk az utcára, akkor én a tanyámon elsétálok az első csirkéig. Nyakon vágom, megpucolom, megfőzöm és megeszi a család. Onnantól kezdve vagyok igazán biztonságban, én és a családom – kezdte a Van életünk első adásában Krisztián, aki az elképzelését annyira komolyan gondolja, hogy még a felesége, Mazsi sem tudja lebeszélni róla.

„Aranykalászos gazda leszek! Mennyire jó érzés az, mikor látod, hogy lesz egy nagy területed. Egy olyan területed, aminek el sem látsz a végéig. És az a tiéd, azt meg kell művelni. Minden, ami ott felnő, nevelkedik, az mind a te kezedhez tartozik” – folytatta a celeb, ám szemmel láthatóan Mazsi nem érzi annyira a tanyasi életet.

„Nem igazán értem, hogy mit szeretne Krisztián, mert nekem fogalmam sincs, hogy mit kell csinálni egy farmon. És szerintem neki sincsen” – tette hozzá Berki felesége. A házaspár még több érdekességet is elárul a különös tervről hétfőn 19 órától a LifeTV-n!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?