SHOWBIZ

Folytatódik A Dal 2021: ők lépnek színpadra a harmadik élő adásban!

Az MTVA dalválasztó műsorában ismét öten juthatnak majd tovább a zsűri és a nézők szavazatai alapján.
  • Szerző: ripost

Szombaton A Dal 2021 utolsó előtti válogatóját izgulhatják végig a Duna Televízió nézői 19.35-től. A tét most is az elődöntőbe jutás. A harmadik válogató tíz produkciója közül is négy dal a zsűripontok, egy pedig a közönségszavazatok alapján csatlakozik az eddig tíztagú élmezőnyhöz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A következő élő show-ban az alábbi produkciók mutatkozhatnak be:

Beneath My Skin: Ébredj!, Chain Bridge Pop: Messze valahol, Csondor Kata: Bosszúállók, Katona Petra: Viszlát Múlt, Kozma Orsi: Változik a világ, Nági és Betti: Gyere velem, Nagy Szilárd ft. Rogány Misa: Drága hazám, Pink & the Panthers: Sodor a szél, Swing à la Django és Herrer Sára feat. Sárközi Lajos: Maradok, valamint Szekér Gergő: Hazatérsz című dala.

a dal 2021 fellépők élő show

Újabb tíz produkció lép színpadra szombaton A Dal 2021-ben (Fotó: MTVA)

A dalválasztó második válogatójában az ítészek értékelése alapján elődöntőbe került: GERENDĀS feat. Dárdai Blanka Senkié című dala, holtversenyben úszott be a Hableány Noémo előadásában és, hogy Legyen másnak is jó, Szabó Leslie szerzeménye. Kállay-Saunders András először nevezett magyar nyelvű produkcióval A Dalba. Új művésznevén osztatlan sikert aratott, a legtöbb pontot zsebelte be a zsűritől anevemandras Hazaérek majd című dalával.

Az este közönségkedvence, így az 5. továbbjutó az Áldom lett, amelyben Andelic Jonathan hitbeli meggyőződését énekli meg.

Az adás után Vincze Lilla, a zsűri tagja és az előadók is reflektáltak a show-ban történtekre az M2 Petőfi TV műsorában, A Dal Kulisszában és számtalan érdekességgel szolgáltak a produkciókról.

A műsorok 60 napig visszanézhetőek a MédiaKlikk oldalán.

Érdemes követni A Dal 2021 honlapját, valamint Facebook, Instagram és YouTube oldalát is, amelyeken extra tartalmak, videók és cikkek is elérhetőek a műsorról és a versenyben lévő dalokról.

A Dal 2021 – március 13-ig szombatonként 19.35-től a Duna Televízió műsorán.

És ezeket olvastad már?