SHOWBIZ

A Dal 2021: kialakult a döntős mezőny, ők jutottak tovább a fináléba!

Szombat este tíz produkciót láthattak a nézők A Dal 2021 második elődöntőjében. Közülük csak négyen juthattak be a március 13-i döntőbe.
  • Szerző: ripost

Szombaton este A Dal 2021 első elődöntőjében tíz produkciót hallhattak és láthattak a nézők, de nem az eddig megszokott formában. A versenydalokat ugyanis áthangszerelve, akusztikusan adták elő a versenyzők.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Dal 2021 szombat esti adásában kiderült, kik kerülnek a döntőbe.

A Dal 2021 szombat esti adásában kiderült, kik kerülnek a döntőbe.
Fotó: MTVA

A zsűri pontjai alapján az első három helyen álló produkció került automatikusan a jövő heti, március 13-i döntőbe, a negyedik továbbjutóra pedig a nézők voksoltak.

A tíz fellépő közül a zsűri szavazatai alapján automatikusan továbbjutott három versenyző: a Swing Á la Django és Herrer Sára feat. Sárközi Lajos, Süle Zsolt és Radics Gigi!

A nézők szavazatai alapján Andelic Jonathan jutott tovább.

Így kialakult a döntős mezőny, hiszen múlt héten, az első elődöntő végén kiderült, hogy BariLaci, Katona Petra, a Kaukázus és Mudfried is bejutottak a jövő szombati fináléba.

A Duna Televízió műsora a hazai könnyűzenei kultúra gyarapítása mellett nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a dalokon keresztül összekösse a közönséget, összehozza a generációkat.

A showműsorba visszatérő fellépőként érkezett a tavalyi év Petőfi Zenei Díj Életműdíjasa, Charlie. A Liszt Ferenc-díjas énekes közös produkciót adott elő Király Lindával, a Játszom, ahogyan lélegzem című örökzöld slágert.

A duó útjai már több mint egy évtizeddel ezelőtt találkoztak, együttműködésük hidat képez a generációk között. Minden alkalmat különlegesnek élnek meg, amikor a színpadon lehetnek, hiszen, ahogy Charlie fogalmazott: A zene a legnagyobb dolog a világon.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?