LELKIZŐ

Schobert Norbi: Két napja nem alszom a fájdalomtól

Schobert Norbi egész éjjel álmatlanul forgolódott, miután kedd este szembesült a tragikus hírrel, hogy elhunyt a 350 kilós Norbert, aki túl későn fordult hozzá...
  • Szerző: Buster

Schobert Norbi tisztában van vele, hogy a kedd este elhunyt 57 éves későn fordult hozzá segítségért, mégis pokoli éjszakákon van túl. Meggyászolta a 350 kilóra hízott Norbertet, aki azután került kórházba, hogy a fitneszguru egy orvost vitt a házába, aki megállapította, hogy hússzoros szívelégtelenséggel és feltehetően hasnyálmirigy rákkal küzdött.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Schobert Norbi két éjszakán át forgolódott

Norberten már az orvosok sem tudtak segíteni Fotó: Facebook

Esélye sem volt a gyógyulásra...

Norbi és az orvos azonnal léptek és Norbertet sikerült egy speciális mentővel a kórházba juttatniuk, ahol kiderült, hogy a rák már a máját is megtámadta és remény sincs a gyógyulásra. Norbi ekkor fordult a -hoz és a Borshoz. Arra kérte az olvasókat, hogy segítsenek találni egy hospis házat, ahol Norbert élete utolsó napjait eltöltheti. Sajnos azonban a cikkek megjelenése előtti este a fitneszguru szörnyű hírt kapott. Biró Norbert a kórházban elhunyt. Norbi erről egy rövid élő videóban tájékoztatta követőit.

A rák már elhatalmasodott...

„Rettenetes éjszakám volt, hiszen korábban soha nem fordult elő velem, hogy egy olyan valakit veszítsek el, aki segítségért fordult hozzám. Erő felett tettem meg mindent, hogy orvosi felügyelet mellett megmentsem az életét, de már túl késő volt, hiszen az elhízás következményeképp kialakult rákos megbetegedés már elhatalmasodott a szervezetében”- kezdte lapunknak Norbi, aki egész éjszaka álmatlanul forgolódott és gondolkodott a történteken.

Mindenkinek meg kell értenie, hogy az elhízás nem életforma

„Norbert tragédiája rengeteg tanulságot rejt. Egyrészt számomra üzeni, hogy nem menthetek meg mindenkit, másrészt azt, hogy jó úton járok, amikor orvosi támogatás mellett próbálok segíteni a Norberthez hasonló esteken, hiszen mielőtt elkezdem lefogyasztani az adott személyt, pontos képet kell kapnunk az állapotáról. Én azt mondom, hogy mindenki, aki túlsúllyal, pláne extrém elhízással küzd, először keresse fel az orvosát, hogy ne maradjanak rejtve az esetleges betegségek. Ha minden rendben van, azután forduljon hozzám, vagy más szakemberhez” - fejtette ki Norbi, akit Norbert példája is megerősített abban, hogy nem szabad finomkodni, ha az elhízás ellen harcol, hiszen a kíméletlen őszinteség életet menthet.

Schobert Norbi mindent megtett, de hiába

Norbert túl későn kereste meg a fitneszgurut Fotó: Instagram

„Mindenkinek meg kell értenie, hogy az elhízás nem egy életforma, nem egy életstílus, hanem egy halálos betegség! Már húsz kiló túlsúly is olyan visszafordíthatatlan folyamatokat indíthat el a szervezetben, melyek tragédiához vezethetnek” - tette hozzá a fitneszguru.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?