LELKIZŐ

Rubint Réka lélekben már készül az elengedésre

Réka nem tagadja, tart attól a pillanattól, amikor a lánya elé áll és közli, hogy felkészült az önálló életre. Lara idén nagykorú lesz...
  • Szerző: Buster

A fitnesz magyarországi nagyasszonya már napokkal az adás előtt biztos volt benne, hogy Joshi Bharatnak sikerül majd olyan pontjára tapintania, hogy elérzékenyüljön, és a megérzése nem is csalt. A Life TV új reggeli műsorában Rubint Réka egy ponton a könnyeivel küszködött, hiszen az indiai származású sorselemző az elengedésről kérdezte. Joshi természetesen Réka elsőszülött gyermekére, Larára célzott, aki idén tölti be a 18. életévét, vagyis nagykorú lesz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?


Fotó: végh istván / bors

„Ahol több gyerkőc is van, ahogy nálunk, biztosan az elsőszülött esetében a legnehezebb mindkét félnek. A mi családunkban Lara lesz az elszenvedője annak, amit Norbikának és Zalánnak már nem kell. Vagyis azt a küzdelmet, amit az elengedés jelent. Lara tizennyolc éves lesz és ezt még kimondani is nehéz, hiszen én mindig azt a pici lányt látom benne, akinek minden reggel fontam a haját. Vagy ráadtam azt a harisnyát, amit ha ma meglát az akkori fotókon, kikéri magának”- kezdte a -nak az Ébredj velünk! első adása után Réka, aki a videóban arról is beszél, hogy Norbi hogyan áll ahhoz, hogy lánya szép lassan felnőtt nővé cseperedik.

Minden szülő életében eljön a pillanat...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?