SZTÁRDZSÚSZ

Születésnapján is ezerrel pörög a 85 éves Pásztor Erzsi

Szinte hihetetlen, de a mindig energikus Pásztor Erzsi, az ország Janka nénije pénteken ünnepli 85. születésnapját. Természetesen ezen a napon is a közönséget szórakoztatja majd.
  • Szerző: Buster

Pásztor Erzsi, ha csak játékosan is, de maga is meglepődött, amikor munkatársunk telefonon köszöntötte a 85. születésnapja alkalmából. Persze lehet, hogy valóban meglepő neki ez a szám, hiszen fizikálisan úgy érzi magát, mintha 25 évvel fiatalabb lenne.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Pásztor Erzsi mindig megőrzi a legendás humorérzékét

Pásztor Erzsi mindig megőrzi a legendás humorérzékét
Fotó: Markovics Gábor

„Nem foglalkoztat a korom, legalábbis még nem, hiszen hála az Istennek, remek egészségi állapotban vagyok, így nincs mi emlékeztessen a koromra. Persze megünnepeljük a születésnapomat. Reggel a Duna Televízióban kezdek, majd egy órára érkezik hozzám a tizenharmadik kerület polgármestere, aki szeretne felköszönteni. Este pedig a Fergeteges Látogatás díszbemutatójában játszom a Turai Ida Színházban – sorolta boldogan a Kossuth- és Jászai Mari- díjas színésznő, aki a szokottnál is nagyobb örömmel lép majd színpadra a jeles napon.

„Különleges este lesz ez számomra, hiszen a nézőtéren ott ül majd a lányom, a testvérem, az unokaöcséim és több barátnőm is. Vagyis maga az előadás lesz a születésnapi bulim. Ráadásul most két napon át tart majd a mulatság, mivel szombaton elutazunk Mohorára, ahol a Tolnai Klári emlékházban nyílik egy Pásztor Erzsi életmű kiállítás, ami szintén hatalmas megtiszteltetés” – mondta lapunknak a legendás színésznő

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?