SZTÁR

„Könnyfakasztó volt” – Orbán Viktor megható levelet küldött a szívműtéten átesett Fásy Ádámnak

Fásy Ádám a Mokkában beszélt életmentő szívműtétéről, és a miniszterelnök könnyfakasztó leveléről, melyre ő maga sem számított.
  • Szerző: Ripost

Korábban a is beszámolt arról, hogy Fásy Ádám május 7-én átesett egy komoly szívműtéten. Fájt a mellkasa, a bal karja, de nem akart orvoshoz menni, a felesége, Marika azonban hajthatatlan volt. Mint kiderült, a szívét vérrel ellátó két fő verőér egyike már teljesen elzáródott, és a másik is nagyon rossz állapotban volt, így valóban perceken múlt az élete.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fásy Ádám már otthon lábadozik, szerencsére napról napra jobban van, gyógyulását pedig nagyban segítette az a megható levél, amit Orbán Viktortól kapott.

Fásy Ádám megható levelet kapott Orbán Viktortól (Fotó: Markovics Gábor / Ripost)

„Meglepődtem, mikor jött a levél. Mélységes, nagy öröm töltött el, mikor kibontottam. A tartalma könnyfakasztó volt, olyan kedvesen írt. Nagyon nagy gyógyír volt ez a lelkemnek. A miniszterelnöknek annyi munkája van, és mégis odafigyel az egyszerű, halandó emberre is. Szavakba nem lehet önteni a kedvességét” – fogalmazott a Mokkában Fásy Ádám, aki természetesen nem hagyta válasz nélkül a megható levelet, maga is fogalmazott egy üzenetet a miniszterelnöknek. Hozzátette: a levél erőt adott neki a gyógyuláshoz is.

„Az én életemben egy tragédia, ami most történt, és amin keresztül megyek. Amikor az embert megüti a halál szele, mindjárt másképp gondolkodik. Nagyon rám fért a miniszterelnök üzenete” – fogalmazott.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?