SZTÁR

Milliókat ajánlott egy férfi Tóth Andi testéért

A divatszakma is felfigyelt a 21 éves énekesnőre, aki modelleket megszégyenítő profizmussal pózol a fotósok kamerája előtt. Tóth Andi ezúttal dominának öltözve csavarta el a rajongói fejét, akik nem győzik magasztalni a fiatal sztárt.
címkék:
  • Szerző:

A divatszakma is felfigyelt a 21 éves énekesnőre, aki modelleket megszégyenítő profizmussal pózol a fotósok kamerája előtt. Tóth Andi ezúttal dominának öltözve csavarta el a rajongói fejét, akik nem győzik magasztalni a fiatal sztárt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nagyon élveztem a fotózást, már csak azért is, mert a ruhák stílusa igen közel áll hozzám. Szeretem a vadabb dolgokat, most igazán dögös lehettem, úgyhogy tökéletesen elégedett vagyok a végeredménnyel – meséli a Borsnak Tóth Andi, aki rengeteg pozitív visszajelzést kapott.

Nem vagyok hozzászokva a dicséretekhez. Általában a nagyközönség céltáblája va­gyok, de most annyi bókot kaptam, mint még soha. Persze azért a pocskondiázó üzenetek sem maradtak el, hogy kint van mindenem és csak mutogatom magamat, de nem érdekel. Szerintem nagyon ízléses lett a fotósorozat, egyébként sem vállalnék olyan munkát, ahol meztelenkedni kell. Legfeljebb fehérneműset, bikiniset, de semmi pénzért nem vetkőznék le teljesen, mert az már nem én vagyok – vallja a fiatal énekesnő.

Szexi fotói miatt a fiatal énekesnő néha olyan helyzetbe kerül, mint Demi Moore a Tisztességtelen ajánlat című filmben, de ő egy percig sem érez csábítást.

Volt már olyan férfi, aki több millió forintot ajánlott a testemért, de előfordult az is, hogy egy ételfutár tett tisztességtelen ajánlatot. Az ilyen prolikat persze hamar leépítem, az üzenetekre válaszolni sem szoktam, ha pedig személyesen próbálkoznak be, akkor elég keményen elküldöm az illetőt. Nem értem, hogy miért gondolják, hogy engem meg lehet vásárolni… Azért, mert néha kiteszek a közösségi oldalamra egy-egy szexibb fotót? Na és? Attól még nem vagyok útszéli!

Andi kíméletlenül kritikus magával szemben, most mégis maradéktalanul elégedett a külsejével.

A lábaim elég vaskosak és a karom is hamar megereszkedik, ha nem figyelek oda magamra. Legtöbbször elégedetten vagyok magammal, de nap mint nap azon dolgozom, hogy jó formában legyek. Ha tehetem, mindennap elmegyek edzeni és bokszolni, mert az nemcsak az állóképességemet fejleszti, hanem stresszlevezetésnek sem utolsó.

Bár továbbra is elsősorban az éneklésnek él, a Sztárban sztár közönségkedvence egyre több felkérést kap modellként is. A fotós Kniezl Flóra csak jó emlékeket őriz Andiról.

Nagyon örültem a közös munkának Andival, mert az első perc után megtaláltuk a közös hangot. Mivel a Flor Florance márkának két ágazata van, nemcsak a fotózás, a ruhák kiválasztása is az én feladatom volt. Andi vagány, karakán, szexi személyiségéhez mérhetetlenül passzoltak a ruhák, ezt az is bizonyítja, hogy amikor átküldtem a fotózás előtt a szetteket Andinak, a válasz csak ennyi volt: 10/10, tiszta Tóth Andi.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?