SZTÁR

Mészáros Árpád Zsolt: Szinte biztos, elkaptam a koronavírust

Az Operettszínház sztárja egy hete már hatósági karanténban van, jelenleg első tesztjének eredményét várja.
  • Szerző: angie

Mészáros Árpád Zsolt közeli barátjáról derült ki, hogy koronavírusos, és alig pár nappal később megjelentek a tünetek nála is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

La Mancha Lovagja musical két részben ( Operett színház )
Fotó: Markovics Gábor

A Budapesti Operettszínház sztárja azonnal jelentést tett a munkahelyén, jelenleg otthonában hatósági karanténban van. MÁZS a -nak elárulta, barátja bizonyítottan koronavírusos, ő még várja a teszt eredményét, de nem sok jóra számít…

„Sok időt töltünk együtt, így a szabályozásoknak megfelelően azonnal karanténba kerültem. Kicsivel a srác bejelentése után nálam is megjelent néhány tünet. Mivel volt fertőzött a környezetemben, kijöttek a mentősök és a társaság több tagjától mintát vettek. Ezek közül két teszteredmény már meg is érkezett, az enyémre és a pároméra még várunk. A barátom eredménye pozitív, ő már biztosan koronavírusos. Én még reménykedem, de szinte biztos, hogy elkaptam a vírust. Van némi influenzás tünetem, de szerencsére jó az étvágyam és még annyira levert sem vagyok” – árulta el MÁZS, aki még reménykedik, hogy talán negatív lesz a tesztje, főleg, mert nem szeretné lemondani a jövőheti premierjét.

Fotó: Facebook

„Hétfőn, maszkban, szemüvegben, kesztyűben mentem be próbára és az első dolgom volt, hogy szóltam. Az igazgatóság és a rendező azonnal megkértek, hogy menjek haza. Természetesen addig nem engednek be a színházba, amíg nem produkálok két negatív tesztet. Addig a házamat sem hagyhatom el, ezt a rendőrök is mindennap ellenőrzik. Nagyon bántana, ha pozitív lenne a tesztem. Ha koronavírusos vagyok, nem tudok dolgozni, de a családommal sem érintkezhetek” – sóhajtott a színész, aki otthon is betartja az előírásokat és állandóan fertőtlenít.

„Otthon nálunk mindenki egész nap fertőtlenít és szedjük a vitaminokat. Tegnap egy kicsit pálinkáztunk is, hátha a különleges narancspálinka segít és bízunk abban, hogy túl leszünk ezen az egészen…” – mondta kínhumorral a színész, akinek rossz volt a hangja a telefonban és azt mondta, nem érzi jól magát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?