LOVE

Zámbó Krisztián elárulta, mikor lesz az esküvője

Készen áll az esküvőre és az apaságra Zámbó Krisztián! Az énekes és menyasszonya jövő tavaszra tervezik a lagzijukat, ráadásul komoly terveik vannak a közös életükre is.
  • Szerző: RIPOST

Zámbó Krisztián úgy érzi, végre révbe ért a kapcsolata Zsuzsival! Az énekes tavaly nyáron, élő adásban kérte meg másodszorra a szerelme kezét, aki azonnal igent mondott, ezúttal pedig az sem volt kérdés közöttük, hogy össze is házasodnak. Lapunknak Krisztián elárulta, milyen esküvőt tervez a menyasszonyával, és az is kiderült, mikor kerül sor a nagy napra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Alig várom, hogy összeköthessem az életemet a Zsuzsikával! Kilenc éve jóban-rosszban együtt vagyunk, mindent megéltünk már együtt, úgy érzem, a kapcsolatunk megérett a házasságra” – kezdte a -nak Krisztián, majd hozzátette: sokáig úgy tűnt, hogy még idén sor kerül az esküvőre, azonban a rengeteg munka ezt nem tette lehetővé. Ráadásul a szerelmesek nem szerették volna elsietni a szervezést, hiszen ahhoz, hogy igazán tökéletes legyen a nagy napjuk, több időt akarnak szentelni az előkészületekre. Az énekesnek azonban már most konkrét elképzelései vannak a lakodalomról.

„Jövő tavasszal állunk majd oltár elé! Egyelőre az áprilisi időpontban gondolkozunk, de még nem tűztük ki a pontos dátumot. A ceremóniát egy kis kápolnában képzeljük el, ott szeretném Zsuzsival kimondani az igent. A helyszín választásnál egyébként fontos szempont, hogy nem akarunk bezárt térben ünnepelni, így ha a szertartás majd véget ér, a szabad ég alatt szeretnénk folytatni a lagzit. Egyet azonban biztosan tudok, a meghívókat nagy számban kell legyártani, mert világgá szeretném kürtölni a szerelmünket” – áradozott az énekes, aki elárulta azt is, hogy az esküvő után szeretne édesapa lenni. Bevallása szerint, ennél jobban most nem motiválja semmi.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, keresd a napilap pénteki számát az újságárusoknál!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?