LOVE

Tóth Gabi 10 hónapnyi rejtegetés után megmutatta kislánya arcát: ilyen gyönyörű Hannaróza

Tóth Gabi és férje úgy döntöttek, kivételesen megmutatják kislányukat, Hannaróza Máriát.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor még tavaly döntöttek úgy, hogy nem szeretnék a közösségi oldalaikon megmutatni kislányuk arcát, és a régebbi képeket is törölték.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Most azonban kivételt tettek, ahogy az énekesnő írta, a rajongók Hannaróza Mária felé irányuló mérhetetlen szeretete és a hónapok óta érkező sok, kérlelő üzenet hatására mérlegelték a kérdést.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

„Az elmúlt év nehézségei, próbatételei közepette az egyetlen boldogságunk a kislányunk, legnagyobb kincsünk, erőnk, hogy együtt, boldog családban élünk. Sok beszélgetés, hosszas mérlegelés, s rajongóink kislányunk felé áramoltatott mérhetetlen szeretete és hónapok óta tartó, rengeteg kérlelő üzenete után úgy döntöttünk, hogy kijelentésünkkel ellentétben, most az egyszer, egy különleges napon, Anyák napján kivételt teszünk, s megmutatjuk őt egy közös fotón” – olvasható az énekesnő posztjában.

Tóth Gabi és Krausz Gábor 2019 áprilisban eljegyezték egymást, egy héttel később kiderült, babát várnak. Októberben szűk családi körben, egy titkos ceremónia keretében mondták ki a boldogító igent. Kislányuk, Hannaróza Mária 2019. december 3-án született meg.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?