LOVE

Szandi elárulta, hova akarta vinni a férje 16 évesen, az első randijukon

Az énekesnő és Bogdán Csaba 29 éve élnek varázslatos szerelemben. Most kiderült, hogyan és milyen körülmények között randevúztak először.
  • Szerző: ripost

Szandi még csak tizenhat éves volt, amikor megtalálta az igaz szerelmet Bogdán Csaba személyében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az énekesnő és a nála tizenhat évvel idősebb zenész kapcsolatát eleinte sokan kérészéletűnek hitték, ám ők bebizonyították, hogy az ég is egymásnak teremtette őket: immáron huszonkilenc éve élnek tökéletes boldogságban.

Szandi

Szandi és a férje nagy boldogságban élnek

Az ATV-n futó #Bochkor vasárnap esti adásában a sztárpár azt is elárulta, mikor és milyen körülmények között zajlott az első randevújuk.

„Tizenhat éves voltam akkor. Pontosan emlékszem, mi volt Csabin: barna bőrnadrág, egy mintás barna ing, egy barna veszkócsizma, és a békásmegyeri lakótelep szélén találkoztunk. Egy tizennyolc éves autóval jött. Ez egy romantikus találkozó volt, én akkoriban lovagoltam, ezért fogyókúráznom kellett. Elmentünk az akkori Moszkva térre diétás eperfagyit venni. Ez volt az első randink” – árulta el mosolyogva Szandi.

Ám kiderült, hogy leendő férjének egészen más tervei voltak a találkozó helyszínét illetően. Csaba, aki elkísérte a feleségét a műsor felvételére, elárulta az igazi szándékát.

„Én igazából azt terveztem, hogy elmegyünk hozzám, és megmutatom a stúdiómat meg miegymást” – vallotta be sejtelmes mosollyal Bogdán Csaba.

Szandi ezután bevallotta, hogy a kapcsolatuk előrehaladtával erre is sor került. 1999-ben összeházasodtak, azóta pedig három gyermeket nevelnek a legnagyobb szerelemben és boldogságban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?