LOVE

Rejtélyes lánnyal látták a parkban Szabó Ádámot, az énekes most mindent tisztázott

Kiderült, van-e párkapcsolata a Sztárban Sztár hetedik évadának győztesének!
  • Szerző: Doris

Szabó Ádám az Instagramon tisztázta, hogy foglalt-e a szíve vagy még mindig a szinglik táborát erősíti.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Rejtélyes lánnyal látták a parkban Szabó Ádámot, az énekes most mindent tisztázott

Szabó Ádámot összeboronálták egy lánnyal (Fotó: Instagram)

Történt ugyanis, hogy a fiatal énekes szembetalálkozott az interneten egy hozzászólással, amiben egy hölgy azt állította: látta őt egy parkban egy rejtélyes nővel, aki minden bizonnyal a barátnője.

Az élő videót több mint háromszázan nézték, úgy tűnik, nagyon sokan kíváncsiak rá, hogy Ádámot eltalálta-e Ámor nyila. Nos, a rajongó lányok fellélegezhetnek, az énekes ugyanis még mindig egyedülálló!

„Láttam a neten, hogy állítólag láttak engem egy hölggyel egy parkban. Nagyon próbáltam visszaemlékezni, hogy ez mikor lehetett és kivel, mert ugye most tíz napig koronavírusos voltam, nem mentem sehova. Lehet, hogy van egy hasonmásom, ugyanis az az igazság, hogy nem engem láthattak. Nekem ugyanis továbbra sincs barátnőm” – tisztázta Szabó Ádám a pletykákat.

Korábban kapcsolatfüggő volt

Szabó Ádám tavaly nyáron, épp a Sztárban Sztár előtt szakított Tóth Andival. Néhány hónappal ezután már boldogan nyilatkozott a Tényeknek az egyedüllétről. Rájött ugyanis, hogy a szingliségnek számtalan előnye van.

„Nagyon kapcsolatfüggő voltam, közel 7-8 évig állandóan kapcsolatban voltam és ezek hosszabb kapcsolatok voltak. Ez most teljesen átfordult. Most 4-5 hónapja egyedül vagyok és ez hiányzott. Hiányzott az életemből, hogy tudjak magammal foglalkozni” – nyilatkozta akkor Ádám.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?