LOVE

Schobert Norbi igazi gavallér: Így lepte meg Rubint Rékát

A fitneszguru a tenyerén hordozza gyermekei édesanyját, Rékát.
  • Szerző: BDF

Schobert Norbi ismét megmutatta, hogyan is viselkedik egy igazi, romantikus férfi! Különleges ajándékkal lepte meg szerelmét és gyermekei édesanyját, Rubint Rékát. Az Instagramra feltöltött bejegyzésből kiderül, hogy a fitneszguru Valentin-nap alkalmából köszöntötte egy gyönyörű rózsakosárral a kedvesét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Markovics Gábor

„Csodálatos meglepetés várt tegnap este a szállodai szobánkban. Közeleg a Valentin-nap és mivel pénteken még itt leszünk, a szerelmem nem tudta tartogatni a kis ajándékait. Örökrózsa, mert örök szerelem van” – írta bejegyzésében Réka, aki fotót is csatolt a csodálatos virágkosárról.

Csodálatos meglepetés várt tegnap este a szállodai szobánkban🌹🙏❤️ Közeleg a Valentin-nap és mivel pènteken mèg itt leszünk, a Szerelmem nem tudta tartogatni a kis ajándèkait🙈 Örökròzsa🌹, mert örök SZERELEM van🥰❤️ Annyira, de annyira SZERETLEK @norbi_schobert ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #meglepetés #szerelem #szerelmem #boldogság #19éve #forever #valentinnapiajándék #valentinnap #nemtudottvarni #millionroses @themillionroses #orokrozsa #örökrózsabox

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?