LOVE

Nagy nap ez a mai, mérföldkőhöz érkezett Schobert Lara élete

Rubint Réka és Schobert Norbi egyetlen lánya, Schobert Lara tizennyolc éves lett. Édesanyja megható módon köszöntötte őt.
  • Szerző: ripost

Október 6-a fontos nap a Schobert-Rubint család életében. Norbi és Réka legidősebb gyermeke, Schobert Lara ugyanis nagykorúvá vált, tizennyolc éves lett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A fiatal lányt megható módon köszöntötte az édesanyja a Facebook-oldalán, ráadásul hihetetlenül édes, gyerekkori fotókat is megosztott Laráról.

„Tizennyolc évvel ezelőtt, pontosan ezekben a percekben, 0 óra 20 perckor láttad meg ezt a világot. Akkor, ott számunkra megváltozott minden. Család lettünk! Édesanya és édesapa, akinek te és a testvéreid jelentik a mindent. Nincsenek szavak arra, amit érzek, csak potyognak a könnyeim... Az én ici-pici csöppségem felnőtt nővé érett, akiért bármikor tűzbe mennék, bármikor bármit megtennék… De tudom, hogy ezt mennyire utálod, és persze tudom, hogy a leghelyesebb út az, ha engedem, hogy megtapasztald azt, amit én már tudok” – fogalmazott Réka, aki biztosította a lányát afelől, hogy hiába vált felnőtté, otthon mindig menedéke és biztonságra talál.

A bejegyzés alá rengeteg köszöntés érkezett, a rajongók a világ összes boldogságát kívánták Larának.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Karácsonyi menüötletek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?