LOVE

Polgár Kriszta őszinte bejegyzésben árulta el, mit szólnak a fiai a kistesóhoz

Az egykori modell nemrégiben adott életet a harmadik gyermekének, a kislánya pedig bearanyozza a mindennapjait. Most kiderült, milyen a családi életük.
  • Szerző: ripost

Igazán szerencsés Polgár Kriszta, a kislánya születése óta boldogabb a családi életük, mint valaha. Lana szeptember 10-én született, az egykori szépségkirálynő fiai, Vincent és Olivér imádják a húgukat, és legszívesebben folyamatosan vele foglalkoznának.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nagy segítségére vannak az immár háromszoros édesanyának, aki egy őszinte Instagram-bejegyzésben beszélt a mindennapjaikról és a három gyerek szoros kapcsolatáról.

Polgár Kriszta

Polgár Kriszta büszke a gyermekeire (Fotó: Instagram)

„A reggeli rutin. Nem indulhat a nap anélkül, hogy Lanát megpuszilgatnák, megsimogatnák, nézegetnék. Ők azok, akik ha sír rohannak, felveszik (ilyenkor próbálok fogat szorítva nem odanézni) és megvigasztalják. És ők azok, akiknek, ha meghallja a hangját ez a csepp, akkor mindig kisüt a napocska. Kicsi lány, nem is tudod milyen szerencsés vagy, hogy ők a tesóid. Ez a kör bezárult és örök” – fogalmazott a bejegyzésében a boldog édesanya.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a mákos guba lesz az ünnepi asztal sztárja
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?