LOVE

Kinyíltak Pécsi Ildikó titkos szerelmi aktái, megdöbbentő, ami kiderült a színésznőről

A tavaly december 5-én elhunyt színésznő roppant kalandos életet élt! Néhány izgalmas részletre csak a halála után derült fény.
  • Szerző: Doris

Egyre izgalmasabb titkok derülnek ki a tavaly elhunyt Pécsi Ildikó életéről. A legendás szépségű színésznő imádta az életet, és, úgy tűnik, az élet is imádta őt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kinyíltak Pécsi Ildikó titkos szerelmi aktái

Fotó: MTI

A Kossuth-díjas művésznő fogadott fia, L. Péterfi Csaba rendkívül érdekes titkokról rántotta le a leplet a Story magazinnak adott interjújában! Ildikó életét ugyanis két részre lehet bontani: a Szűcs Lajos előtti évekre, illetve a vele való, öt évtizedig tartó házasságára. Előbbibe több ismert ember is beletartozik. Sokan meglepődhetnek, kikkel volt együtt korábban Pécsi Ildikó, akikről sokáig azt hittük, hogy nyitott könyvként élték az életüket.

Vannak olyan személyek, akik még itt élnek közöttünk, az ő hozzájárulásukat meg kell szereznem, hogy a történetük bekerülhessen a könyvbe, amit még együtt kezdtünk el írni Ildikóval” – mesélte L. Péterfi Csaba a Story magazinnak, aki hozzátette: még sok mindennek utána kell néznie, hogy teljes legyen a történet.

Fotó: Facebook

„Több rövidebb kapcsolata is volt ifjúkorában, és hogy úgy mondjam, voltak ezek között elég gyors lefolyásúak. Vannak pikáns történetei, amiket ma sokan megbotránkoztatónak gondolhatnak, de Ildikó sem volt mindig idős nagyasszony” - teszi hozzá a fogadott fia. Csaba elmesélte, hogy a színésznő sokszor mesélt neki egy nagy szerelméről, akivel Szűcs Lajos előtt ismerkedett meg: egy filmfesztiválon találkozott egy cseh zeneszerzővel, és rögtön beleszeretett. Hatalmas szerelem volt az övék, a férfi azonban súlyosan megbetegedett és meghalt. Szerelme elvesztése annyira megviselte Ildikót, hogy kis időre az italhoz menekült.

Mindez azelőtt történt, hogy megismerte volna Lajost, utána már csak ő létezett számára. Mint ismert, a futballista 1962-ben figyelt fel rá, méghozzá Az aranyemberben.

Amikor azután mindketten Pécsre kerültek, egy kis segítséggel sikerült is a közelébe kerülnie. Közölte Ildikóval, hogy a felesége lesz, de ő kinevette. Évekkel később, valamikor májusban már Budapesten Lajos bácsi randevút kért Ildikótól, aki azt mondja, jó, majd szilveszterkor az Olympiában (...) Ildikónak akkor volt valakije, de éppen szilveszterkor összevesztek, ő pedig kijelentette: nem fog keseregni, hiszen várja őt valaki az Olympiában. Mire Ildikó odaért, Lajos bácsi már nem volt szomjas, és éppen angolul énekelt. Valljuk be, nem a baritonja volt az erőssége... Ott dalolt búsan, a zongorát támasztva, Ildikó akkor szeretett belé, és onnantól halálukig együtt voltak” – idézte fel a megismerkedés pillanatait Ildikó bizalmasa.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?