HŰHA

Sosem látott, nagyon intim fotók kerültek elő Pécsi Ildikó padlásáról

Nem csoda, hogy minden férfi szeme felcsillant, amikor meglátta a tavaly decemberben elhunyt Kossuth-díjas színésznőt. Páratlan szépség volt!
  • Szerző: Doris

Pécsi Ildikó igazi szexszimbólumnak számított a hatvanas évek elején, nem is meglepő, hogy bevállalt néhány ízlésesen erotikus fotózást.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Pécsi Ildikó intim fotók

Fotó: Ripost

Sok férfi már akkor elalélt, amikor meglátta a gyönyörű színésznőt az Aranyember, a Hattyúdal vagy a Tilos a szerelem című filmekben, a kor divatjához képest lengébb ruhákban.

Mi lett volna, ha látják azokat a képeket, amik nemrég előkerültek Pécsi padlásáról!

„Ildikó sokat mesélt nekem arról, hogy a hatvanas évek elején szexszimbólumnak számított és vállalt művészi módon elkészített pikáns félakt és fehérneműs fotózást. Nem volt prűd ahhoz, hogy bugyiban és melltartóban álljon kamera elé” – mondta a Blikknek L. Péterfi Csaba, a színésznő fogadott fia, aki a hagyaték rendezgetésekor bukkant a soha nem látott fotókra.

„A gödöllői ház padlásán a jelmezek és díszletek között több ezer, dobozokba szortírozott és albumba ragasztott régi kép között lapultak az eddig nem látott pikáns fotók, amiket Ildikó eltett emlékbe. A hatvanas években készültek, abban az időben kevés színésznő vállalt ilyen fotózást” – mondta L. Péterfi, aki szerint Pécsi sokáig nem tudta, milyen erős szexuális kisugárzása van, s hogy a férfiak megőrülnek érte.

„Egy fotó mellett feljegyzésre bukkantunk: „akkoriban még szép voltam” – írta. Idősebb korában jött rá, mennyire szexi volt, amivel élhetett volna, de nem így akart érvényesülni” – mondta Ildikó bizalmasa.

Az intim képeket ide kattintva tudod megnézni!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?